Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu: 'En kötü ihtimalle Türkiye’deyim'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bir gazetecinin "Tam kapanmada İstanbul'da mı olacaksınız?" sorusuna, ilginç bir yanıt verdi: Henüz kesin kararımı vermedim ama buralardayım. En kötü ihtimalle Türkiye'deyim.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu: 'En kötü ihtimalle Türkiye’deyim'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını İstanbul’daki Hz. Ali Camii’nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami önünde kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, bir gazetecinin “Tam kapanmada İstanbul’da mı olacaksınız?” sorusuna, ilginç bir yanıt verdi: Henüz kesin kararımı vermedim ama buralardayım. En kötü ihtimalle Türkiye’deyim.

 

KILIÇDAROĞLU’NDAN JET YANIT

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu sözleri üzerine Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: “Aşı nerede?” diyoruz, “Kabul etmiyorum” diyor. Neyse ki ülkede olmasının en kötü ihtimal olduğunu kabul ediyor artık.

'ELİMİZDE YETERİNCE AŞI VAR'

Aşı tedarikiyle ilgili bir soruya yanıt veren Erdoğan, şunları söyledi: Elimizde yeteri derecede aşı var. Sıkıntı çekmeyiz. Rusya’dan Sputnik V aşısı da gelecek. Eylül-ekim gibi yerli aşı çalışmalarında da inşallah üretime geçilebilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin