Erdoğan'ın sevdiği dizi, 'kızlı erkekli' yaşam tartışmasına damga vurdu!

Başbakan'ın öğrenci evleriyle ilgili sözlerinin yankıları sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'ın sevdiği dizi, 'kızlı erkekli' yaşam tartışmasına damga vurdu!

CNN Türk'te Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş'ın sunduğu 'Karşı Gündem' programında 'Hayata müdahale var mı?' konusu tartışıldı.



Programda, Kanal D dizisi 'Yalan Dünya'nın Başbakan ve ailesinin de sevdiği bir dizi olduğunu söyleyen Aydıntaşbaş, dizideki karakterlerden örnek vererek birlikte yaşayan çok insan olduğunu belirtti.



"Bu durumda senaryo mu değişecek?" diye soran Aydıntaşbaş'a Beki ise, "Denk getirdiğimde izlediğim tek televizyon dizisi Yalan Dünya. Şahane bir dizi. İlaveten şunu söyleyeceğim; dizinin zaten ana fikri muhafazakar ahlakçılığın eleştirisi. Yani zaten orada bir yan komşu var, yandaki ailenin hem kendi iç çatışmaları çelişkileri var. Ahlakçılık açısından. Yani orada bir ikiyüzlülüğü deşifre ediyor" dedi ve dizinin geçtiği Cihangir'de bile bu şartlarda ev tutmanın ne kadar zor olduğunun gözler önüne serildiğini belirtti.



Beki, sözlerine "Dolayısıyla bu sorunu AK Parti'ye, AK Parti'nin muhafazakar kimliğine ya da Tayyip Erdoğan'ın söylemlerine indirgememek, oraya bağlamamak lazım" diye devam etti. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin