Erdoğan'ın mitingine gazeteci olarak giremediler!

Erdoğan’ın Adana mitinginde valilik tarafından akredite edilmeyen gazeteciler alana alınmadı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'ın mitingine gazeteci olarak giremediler!

Bağımsız İletişim Ağı (BİANET) muhabiri Ekin Karaca Erdoğan'ın Adana mitinginde akredite edilmeyen gazetecilerin alana alınmadığını belirtti.



Ekin Karaca haberinde, Adana’da bugün düzenlenen Erdoğan’ın “Adana’yla buluşma mitingi”nde Adana Valiliği tarafından akredite edilmeyen gazeteciler alana alınmadığını ve içeri fotoğraf makileri, çantaları ve kayıt cihazlarını bırakarak girebildiklerini söyledi.



“ADINIZ YOK, GİREMEZSİNİZ”



Gazeteci Ekin Karaca yaşananları şu sözlerle anlattı. "Miting alanında arama noktasına geldiğimizde sivil polisler gazeteci olduğumuzu fark edince bizi basın girişine yönlendirdiler. Basın girişinde ise bizi ellerinde gazeteci isimlerinin yazılı olduğu kağıtlarla karşıladılar. İsmimizin listede olmadığını söyleyince içeri giremeyeceğimizi söylediler. Peki, gazeteci değil, normal vatandaş olarak girsek? Profesyonel makinalarınız, kayıt cihazlarınız var diyerek, gazetecilerin çantayla içeri giremeyeceğini söylediler. Bunun üstüne çantalarımızı bir lokantaya bırakıp, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı, defter olmaksızın miting alanına saat 17.00 sularında başka bir kapıdan girdik." (BİANET)







 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin