Erdoğan'ın 'Ekonomik Kurtuluş Savaşı' çıkışına Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'ndan tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası sarf ettiği, "Bu ekonomik kurtuluş savaşından da milletimizi zaferle çıkaracağız" sözleri Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun tepkisini çekti.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'ın 'Ekonomik Kurtuluş Savaşı' çıkışına Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'ndan tepki!

Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Ülkemizi eskiden hep yaptıkları gibi denklemin dışına itmek isteyenlerin, kur, faiz fiyat artışları üzerinden oynadıkları oyunu görüyoruz. Biz aynı oyunu vesayetle mücadelede gördük. Sabrettik ve başardık. Biz aynı oyunu terör örgütleriyle mücadelede gördük. Karşı atağımızı yaptık başardık. Bu ekonomik kurtuluş savaşından da milletimizi zaferle çıkaracağız. Ülkemizde önceliğimiz olan istihdamın yolunun yatırımdan, büyümeden geçtiğinden kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

"ALGI YÖNETİMİ"

Bu sözlerin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Zam değil; 'güncelleme', yüksek döviz kuru değil; 'rekabetçi kur', ekonomik kriz değil; 'ekonomik kurtuluş savaşı' diyerek yaşadığımız sorunlar ortadan kalkmıyor, aksine problemlerimiz derinleşiyor. Bunun adı ekonomi yönetimi değil; olsa olsa "algı yönetimi"dir!" ifadelerini kullandı.

 DAHA ÖNCE ÖVMÜŞTÜ

Önceki gün açıklama yapan Karamollaoğlu, iktidarı imamhatipler ve başörtüsü siyaseti nedeniyle övmiştü. Kimsenin yapamadığını yaptılar demişti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin