Erdoğan'ın banttan yayınladığı “Gençlerle Şiir Gecesi” için bütün kanallar yayınlarını kesti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kahramanmaraş'ta düzenlediği miting sonrası ilden ayrılmış ve bugün de İstanbul'daki programlarına devam etmişti. Fakat, Erdoğan'ın dün Kahramanmaraş'ta banttan çektiği "Gençlerle Şiir Gecesi"ndeki program bugün saat 21:00'dan itibaren bütün kanallarda verilmeye başlandı. Bütün kanallar yayınlarına ara verip, Gençlerle Şiir Gecesi'ni yayınlamaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Erdoğan'ın banttan yayınladığı “Gençlerle Şiir Gecesi” için bütün kanallar yayınlarını kesti

MEDYATAVA/ÖZEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gün içinde bu programı attığı bir tweetle duyurmuştu.

Altun, "Cumhurbaşkanımız sayın @RTErdogan ’ın Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi’nde gerçekleştirmiş olduğu “Gençlerle Şiir Gecesi” programı için saat 21.00’de ekran başına :)" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da İstanbul'a dönmüş hatta bugün Atatürk Kültür Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra Rami'deki programına katılmıştı.

Erdoğan'ın programını takip eden gazeteciler de akşam 21:00'deki yayını görünce önce canlı sandılar, işin gerçeği sonradan anlaşıldı. Program banttan veriliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü programında Gençlerle Şiir Gecesi'ni çekmiş ve bugün bütün kanallar bunu vermek için yayınlarına ara vermişti.

Akşam saat 21:00'da bütün kanallar normal yayınlarına ara verip Erdoğan'ın banttan çekilmiş programını vermeye başladı. 40 dakikalık program 21:40'ta sona erdi.

Haber kanalalrı izleyicileri bu durum karşısında şaşkınlık yaşadı. Canlı yayın olduğunu sanan izleyiciler programın banttan olduğunu fark ettiler.

Gözyaşlarını tutamamıştı

Erdoğan'ın dünkü programıyla ilgili bir de haber yayınlanmış ve Erdoğan'ın şiir okurken gözyaşlarını tutamadığı görülmüştü.

Haberde şu ifadeler kullanılmıştı: Erdoğan, Kahramanmaraş’taki toplu açılış töreninin ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Erdem Bayazıt’ın ‘Sana, Bana, Vatanıma, Ülkemin İnsanlarına Dair’ şiirini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı. Instagram hesabından masasında çekilmiş fotoğraf ile birlikte Erdem Bayazıt’ın şiirinden dizeler de paylaştı. Erdoğan, ‘Sana, Bana, Vatanıma, Ülkemin İnsanlarına Dair’ adlı şiiri 1999 yılında çıkan ‘Bu Şarkı Burada Bitmez’ şiir albümünde de seslendirmişti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin