Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda asgari ücrete zam sinyali verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda ekenomiyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı ve asgari ücretle ilgili zam sinyali verdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda asgari ücrete zam sinyali verdi

Gözler temmuz ayında yapılacak maaş iyileştirmelerine çevrilmişken, asgari ücretlilerin gözü kulağı da temmuz ayında ikinci bir iyileştirme olup olmayacağında...

Bununla ilgili bir açıklama AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

AK Parti Kızılcahamam Kampı başladı.

Erdoğan, kampın açılışında uzun bir konuşma yaptı. Erdoğan, her alanda çok önemli mesajlar verirken, Suriye'ye operasyon konusunda çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Erdoğan, ekonomiyle ilgili şu mesajları verdi:

Milli gelirimizi 235 milyar dolardan aldık, 1 trilyon dolar sınırına kadar getirdik. Şayet Gezi olayları ile başlayan ve devam eden ihanetlerin ülkemize kur, faiz, enflasyon şer üçgeni üzerinden ödettiği ağır bedeller olmasaydı bugün 1.5 trilyon doları bulan milli gelirle farklı yerlerde olacaktık. Sahnede hangi oyun sergilenirse sergilensin gerisinde bir ekonomik sabotaj mutlaka vardır. Buna rağmen ülkemize diz çöktürülmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Türkiye'nin ödediği bedellerde payı olan herkesin yakasına yapışmak boynumuzun borcudur. Karşımıza çıkarılan aktörlerin birer aparat olduğunu biliyor, asıl mücadeleyi projelerin gerçek sahiplerine karşı veriyoruz. 

Biz büyük ve güçlü Türkiye diyerek hedeflerimize kenetlendikçe nefret ve kinle üzerimize saldıranlara diyoruz ki son ferdi de nefesini tüketmeden bu milleti esir alamayacaksınız. Türkiye'nin ekonomide geldiği yeri de yaşadığı kayıpları da bu perspektiften değerlendirmek gerekiyor. Eğer biz kağıt üzerindeki hesaplara kalsaydık ne vesayetle ne terörle mücadelemizi zaferle neticelendirebilirdik, ne darbecileri bozguna uğratabilirdik. Biz, milletimize güvendiğimiz, ülkemize inandığımız, inancımızdan şüphe duymadığımız için 20 yıldır ayaktayız. Elbette tedbiri elden bırakmadan, biz kimin ne dediğine bakmadan kendi işimizi yapacağız.

2023'te bir Türk vatandaşının Uluslararası Uzay İstasyonu'na gönderilme sürecini başlattık. Yerli otomobilimizi inşallah yakında yollarda göreceğiz. 

Can Azerbaycan'da TEKNOFEST kuşağı gençlerimizin iki devlet bir millet bir festival ile nasıl kucaklaştığına tanık olduk. 

KONUT PROJESİ MÜJDESİ

Havalimanı sayısını 57'ye çıkardık. Şimdi nereye giderseniz, havalimanından evinize yarım saatte gitme imkanınız var.

Toplam 446 millet bahçesi projemizden 128'ini tamamladık. TOKİ eli ile toplam 1 milyon 100 bin konut yaptık. 3 milyon kentsel dönüşümü tamamladık. İnşallah yakında yeni müjdelerle milletimizin huzurunda olacağız.

Milli gelirimizi 235 milyar dolardan aldık, 1 trilyon dolar sınırına kadar getirdik. Şayet Gezi olayları ile başlayan ve devam eden ihanetlerin ülkemize kur, faiz, enflasyon şer üçgeni üzerinden ödettiği ağır bedeller olmasaydı bugün 1.5 trilyon doları bulan milli gelirle farklı yerlerde olacaktık. Sahnede hangi oyun sergilenirse sergilensin gerisinde bir ekonomik sabotaj mutlaka vardır. Buna rağmen ülkemize diz çöktürülmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Karşımıza çıkarılan aktörlerin birer aparat olduğunu biliyor, asıl mücadeleyi projelerin gerçek sahiplerine karşı veriyoruz.

 

ASGARİ ÜCRETE ZAM SİNYALİ

Erdoğan, temmuz ayında asgari ücrete zam sinyali de verdi ve şu ifadeleri kullandı:

Ücretliler başta olmak üzere gelirleri artırarak aradaki farkı kapatacak programları hazırlıyoruz. Bu yıl sonuna inşallah çok daha güçlü şekilde gireceğiz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin