Erdoğan'dan kadın gazeteciye şok sözler: Gazeteci kılıklı militan... Edepsiz kadın...

Başbakan Erdoğan, Malatya'daki mitinginde, tanınmış gazeteciye ağır sözlerle yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan kadın gazeteciye şok sözler: Gazeteci kılıklı militan... Edepsiz kadın...

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Malatya'ya gelen Erdoğan, Yeni Belediye Meydanı'nda miting yaptı.



Miting öncesi, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı reklam filmi sık sık sinevizyondan gösterildi. Öte yandan binlerce vatandaş, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Murat Göğebakan'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı 'Uzun Adam' şarkısını söyledi.



Rakibi, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na sert sözlerle yüklenen Erdoğan'ın, önceki akşam CNN Türk'te yayınlanan Şirin Payzın'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk ettiği ve kadın gazetecilerin de sorularıyla katıldığı 'Ne Oluyor' adlı programda yer alan Taraf gazetesi köşe yazarı Amberin Zaman için de ağır ifadeler kullandı.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programda "Halkın ahlak reformuna ihtiyacı var" dediğini hatırlatan Erdoğan, "Oradan da gazeteci kılıklı bir militan çıkmış, edepsiz bir kadın, 'Müslüman ülkede bunu beklemek zor değil mi' diyor. Haddini bil haddini. Eline vermişler bir kalem, gazete köşesinde yazıyorsun. Çıkarıyorlar seni işte böyle malum Doğan grubunun televizyonuna, oradan da saygısızca yüzde 99'u Müslüman olan bu halka hakaret ediyorsun. Karşılıklı oturmuşlar, hem seçmene hakaret ediyorlar hem Müslümanlara hakaret ediyorlar. Siz bu kafayla devam edin. Bidon kafalı dediniz, göbeğini kaşıyan adam dediniz, sorgulamayan kitle diyorsunuz şimdi. 'Müslaman' diyerek aşağılamaya devam edin. Bu millet sizi bunun için hiçbir zaman iktidara getirmeyecek" diye konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin