Erdoğan'dan iki kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'nun yapıldığı New York'ta Yunanistan Başbakanı Miçotakis'i kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in, her iki ülke için sınama olduğu bilinciyle göç meselesinde birlikte çalışma konusunda anlaşma sağladıkları bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan iki kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'nun yapıldığı New York'ta Yunanistan Başbakanı Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis kabul etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmede, Erdoğan ve Miçotakis'in Türkiye-Yunanistan ilişkilerinde mevcut olumlu iklimi ve bunu muhafaza etme kararlılıklarını teyit ettikleri bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in, her iki ülke için sınama olduğu bilinciyle göç meselesinde birlikte çalışma konusunda anlaşma sağladıkları kaydedildi.

Görüşmede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin