Erdoğan'dan Hürriyet'e: Sen nasıl medyasın?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hürriyet'e sert sözlerle yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Hürriyet'e: Sen nasıl medyasın?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK Yönetim Kurulu üyeleri ve üniversite rektörlerini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.



Erdoğan toplantıda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.



Tırmanan terör olayları hakkında konuşan Erdoğan, Hürriyet gazetesine sert çıktı.



Geçtiğimiz gün atv'de Melih Altınok'un sunduğu özel yayına konuk Erdoğan, programdaki açıklamalarını çarpıtmakla suçladığı Hürriyet'e tepki gösterdi.



Erdoğan Hürriyet'e ""Bir televizyon programında bana birlikte mülakatı yaptığım arkadaşımız 400 milletvekili ile ilgili bir soru soruyor ve ben kendilerine ta 7 Haziran seçimleri öncesinde Kırşehir'de yaptığım bir toplu açılış töreninde, 400 milletvekilini alacak bir partiyle yeni Türkiye, yeni Anayasa kurulabilir, inşa edilebilir diyorum ve hemen tweet'ler başlıyor. Basında amiral gemisi olduğunu söyleyenler bu konuda başlıyor, 'Yani 400 milletvekili alsaydınız Dağlıca olmayacak mıydı?' diyor. Bu kadar hedef saptırma olabilir mi, sen nasıl medyasın? Ondan sonra on dakika geçiyor, on dakika sonra kaldırıyor. Ama önce zehri atıyor, virüsü salıyor. Bu nasıl bir medyada dürüstlüktür?" sözleriyle yüklendi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin