Erdoğan'dan hükümet medyasına: Demek ki sır olmaktan çıkmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında hükümet medyasına verdiği sırrı açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan hükümet medyasına: Demek ki sır olmaktan çıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam atv ve A haber ortak yayınında Mehmet Barlas'ın sorularını yanıtladı.



Barlas'ın, Erdoğan'a Diyanet İşleri Başkanı'nın makam aracıyla ilgili tartışmaları hatırlatması ve Mercedes marka araç hediye edip etmediği sorusu üzerine Cumhurbaşkanı'ndan ilginç bir yanıt geldi.



Erdoğan'a; "Diyanet İşleri Başkanı'nın makam aracı çok tartışma konusu olmuştu. Siz bir Mercedes marka araç tahsis etmişsiniz. Doğru mu?" diye soran Barlas, yarınki gazete manşetlerinde bunların olacağını da belirtti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Barlas'ın bu sorusuna, hükümet medyasını kastederek; "Arkadaşlar dediler ki; 'Ne olur bunu açıklamayın. Çünkü biz şimdi yazılarımızı yazacağız. Eğer bunu şimdi açıklarsanız, o zaman bu tamamiyle güme gidecek' dediler. Tamam ben açıklamayayım da, fakat siz bunu sır olarak tutabilecek misiniz? diye sordum. 'Hiç endişe etmeyin' dediler. Ve maalesef şimdi tabii sizden bunu duyunca, demek ki bu sır olmaktan çıkmış" yanıtını verdi.





Erdoğan konuşmasının devamında, Mercedes iddialarının doğru olduğunu açıklarken, hükümete yakın gazeteler ise haberi bugünkü ilk sayfalarından duyurdu. 



Erdoğan'dan hükümet medyasına: Demek ki sır olmaktan çıkmışErdoğan'dan hükümet medyasına: Demek ki sır olmaktan çıkmış - Resim : 2Erdoğan'dan hükümet medyasına: Demek ki sır olmaktan çıkmış - Resim : 3



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin