Erdoğan'dan Bağcılar'da 14 Mayıs açıklaması. Erdoğan, Selahattin Demirtaş'a sert çıktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bağcılar Büyük İftar Buluşması'nda konuştu. Erdoğan seçimler için "14 Mayıs dönüm noktası olacak" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'a da sert çıktı. Erdoğan, "Bu 'Selo' denilen adam Diyarbakır'da bizim 51 evladımızın ölümüne neden olan kişi değil mi?" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Bağcılar'da 14 Mayıs açıklaması. Erdoğan, Selahattin Demirtaş'a sert çıktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Büyük İftar Buluşması'nda konuştu.

Erdoğan Altılı Masa için, "Bölücü örgütün uzantılarının da katılımıyla sayısı 7'yi çıkan koalisyonun durumunu siz de görüyorsunuz." dedi.

Erdoğan, Erdoğan, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'a da sert çıktı. Erdoğan, "Bu 'Selo' denilen adam Diyarbakır'da bizim 51 evladımızın ölümüne neden olan kişi değil mi?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Deprem bölgesinde hiçbir kardeşimize hayal kırıklığı yaşatmayacağız. Beklentileri boşa çıkarmayacağız. Başkaları gibi sahte sanal gündemler peşinde koşmuyoruz. Biz 7'li koalisyon gibi hiçbir iş yapmadan, lafla peynir gemisi yürütmeye de çalışmıyoruz.

"NE KADAR KİRLİ PAZARLIK VARSA HEPSİNİ 3 GÜNE SIĞDIRDILAR"

Ağızlarına her açtıklarında engellemek ve durdurmaktan bahsediyorlar. Biz ise Cumhur İttifakı olarak eserlerimizle konuşuyor, asrın projelerini tek tek devreye alıyoruz. Bölücü örgütün uzantılarının da katılımıyla sayısı 7'ye çıkan koalisyonun durumunu görüyorsunuz. Ne kadar kirli pazarlık varsa hepsini üç güne sığdırdılar.

"14 MAYIS DÖNÜM NOKTASIDIR"

Emeklilikte yaşı bekleyen 2 milyon 250 bin kardeşimizin talebini karşıladık. Türkiye Yüzyılı dediğimiz o büyük şahlanışı gerçekleştirene kadar durup dinlenmeden çalışacağız. Bunun için 14 Mayıs dönüm noktasıdır.

Türkiye'nin tartışmayla, ayak oyunlarıyla kaybedecek tek bir günü dahi yoktur. Bunun için sizlerden 14 Mayıs'ta sandığa gittiğinizde çok hassas davranmanızı bekliyorum. Her şeyi iyi ölçüp, tartmanızı rica ediyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin