Erdoğan'dan 3600 mesajı: Ek göstergeyi önümüzdeki yılın sonuna kadar çözeceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan 3600 mesajı: Ek göstergeyi önümüzdeki yılın sonuna kadar çözeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Önceki gün genel merkezimizde MKYK oldukça uzun bir toplantı gerçekleştirdik. Dün de milletvekillerimizle ilk grup toplantımızı yaptık. Bugün de sizlerle birlikteyiz. 

Salgın döneminde ara vermek zorunda kaldığımız il ziyaretlerimizi tekrar başlattık. Son olarak Kırşehir ve Mersin'e gitmiştik. Cumartesi günü de Adana'nın misafiri olacağız. Hem vatandaşlarımız ve teşkilatlarımızla bir araya geliyor, çok sayıda eser ve hizmetin toplu açılışını yapıyoruz.

Yaptığımız toplu açılış törenlerinde kamu ve özel sektör yatırımları yer alıyor. Adana'da da milyar dolarlık özel sektör yatırımının temel atma ve açılış törenlerine katılacağız.

Küresel üretim, tedarik ve lojistik kanallarında tıkanıklık yaşandığı son dönemde ülkemizde aksaklığa meydan vermeyerek farkımızı ortaya koyduk. Salgın dönemini yeni ve büyük bir kalkınma atılımına dönüştürme gayreti içindeyiz. Tüm kesimleriyle milletimizin de bu kalkınma hamlesine sahip çıktığını görüyoruz.

 Bu yılın ilk ve ikinci çeyreğindeki ciddi büyüme rakamları doğru istikamette gittiğimize işaret ediyor. Kimileri biz ne yaparsak yapalım, milletimiz hangi imkanlara kavuşursa kavuşsun felaket tellallığı yapmaktan bıkmıyor. Esasen hayatlarında bir defa bile milletle muhabbet etmemiş, uluslararası ilişkiler nasıl yürütülür bilmeyen bu çarpık zihniyetlerin cehaletlerini ortaya sermekten başka bir yolu yoktur. Bizim söylenir söylenmez hakikat denizinde boğmadığımız her yalanın bir süre büyüyüp ayağımıza dolaşması kaçınılmazdır.

Genel merkezimizin, cumhurbaşkanlığımızın, belediyelerimizin ürettiği malzemeleri kullanmalı milletimizin zihnine ve gönlüne kazımalıyız. Bizim insanımız mavra yapanı, desteksiz atıp tutanı istihza ile de olsa bir süre takip eder. Günün sonunda tercihini eser ve hizmet siyasetinden yana kullanır.

Dün grup toplantısında CHP liderinin anayasa sözlerini aktardım. Kılıçdaroğlu bu durumdan çok alınmış. Görüntülerdeki kişinin ben olduğumuz zannederek sağlık kuruluşundan rapor almam gerektiğini söylemiş. Biz doktorların işine karışmayız ama ortada vahim bir durum olduğu da ortadadır. Bize düşen, Allah şifa versin deyip kendi işimize bakmaktır. Bu zat önceki gün, enerji fiyatlarını da diline dolamıştı. Dünyanın dört bir yanında enerji fiyatlarının 5 kata kadar arttığı dönemde biz kendi vatandaşımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz Bay Kemal. Sen nerede dolaştığının farkında değilsin. Enerjide Avrupa, dünya ne alemde görmüyor musun? Adamlar şu anda benzin bulamıyor, görmüyor musun? ABD, Almanya, İngiltere akaryakıtta adeta müflis durumda. Şimdi kamyon şoförü bile bulamıyorlar.

Salgın başladığından beri kamu fiyatlarını sübvanse ederek en alt düzeyde tuttuk. Uluslararası kontratları ülkemiz için en yüksek avantajı sağlamak için gayret içindeyiz.

(3600 Ek gösterge) Bu meselenin önümüzdeki yılın sonuna kadar çözüleceğini muhataplarımıza beyan eden biziz.

Etiketler erdoğan son dakika
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin