Erdoğan yine Doğan Medya Grubu'na yüklendi!

Kayseri'de konuşan Erdoğan, Hürriyet'in haberini sert bir dille eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan yine Doğan Medya Grubu'na yüklendi!

Kayseri'de yaptığı toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde yine Doğan Medya Grubu vardı.



Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için idam kararı verilmesiyle ilgili olarak Hürriyet'in yaptığı haberi eleştiren Erdoğan, "Mısır'da yüzde 52 ile iş başına gelen Mursi ve arkadaşlarını idama mahkum kararı aldılar. Türkiye'de de bu haberi Doğan Medya Grubu nasıl verdi? 'Şok karar, yüzde 52 ile idam'. Ey Doğan Medya Grubu, seni muhatap almam, ama şunu bilmen lazım, siz affedersin hayatınızı korkuyla geçiriyorsunuz. Şunu bil, biz bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık. Bizim ölümümüz şahsiyetlidir" dedi.



Erdoğan, "Mursi'nin idamı şahsiyetlidir. İşte onur budur. O insanların hiçbirisi adam öldürmediler. Milli Savunma Bakanı olan darbeci Sisi, şu anda kendi memurlarıyla bu kararı aldı. Tekrar AB ve dünyaya sesleniyorum, Ey Avrupa, ey Batı hani idam yasaktı. Niye karşı çıkmıyorsunuz. Uluslararası kurumlara sesleniyorum. Türkiye'de Gezi olaylarında bize saldırdınız. Doğan Grubu, sen daha avucunu daha çok yalarsın. Beraber hareket eden paralel örgüt siz de avucunuzu çok yalarsınız" ifadelerini kullandı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin