Erdoğan ve Baykal'ın tarihi buluşması tv100 ekranlarında. Liderler açık oturumu Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması'nda

3 Kasım 2002'de gerçekleşen seçimler öncesinde AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı, duayen gazeteci Uğur Dündar bir araya getirmişti. Türkiye siyasi tarihine son liderler açık oturumu olarak da geçen bu buluşmayı Uğur Dündar, Haftanın Panoraması'nda ekrana getiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan ve Baykal'ın tarihi buluşması tv100 ekranlarında. Liderler açık oturumu Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması'nda

Yıl 2002… Türkiye 3 Kasım'da yapılacak seçimlere koşuyor. Anketlere göre en çok oyu alacakları anlaşılan Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, Uğur Dündar'ın moderatörlüğünde ilk ve son kez karşı karşıya geliyor…

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 21 yıllık iktidarını başlatacak seçimler öncesi gerçekleşen büyük buluşmada neler yaşandı? Liderler büyük randevuya nasıl hazırlandı?

Liderler o açık oturumda seçmene hangi vaatlerde bulundu? 2002'den bu yana neler değişti? Hangi vaatler tutuldu, hangileri unutuldu?

Toplumsal hafızamızı tazeleyecek unutulmaz buluşma 28 Ocak Cumartesi akşamı saat 21.00'den itibaren Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programıyla tv100 ekranlarında.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin