Erdoğan ve Bahçeli'den seçim kararı... Canlı yayında seçim tarihini açıkladı. Erken seçim geliyor

Cumhur İttifakı liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 45 dakika görüştü. Bahçeli, Erdoğan'a 99 adet gül verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da doğum günü 1 Ocak'ta olan MHP liderine üzerinde 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti. tv100 canlı yayınında Barış Yarkadaş bomba bir kulis bilgisini paylaştı. Erdoğan ile Bahçeli'nin seçim tarihini konuştuklarını ve seçim için 9 Nisan 2023 tarihinin gündeme geldiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan ve Bahçeli'den seçim kararı... Canlı yayında seçim tarihini açıkladı. Erken seçim geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. Basına kapalı görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü. Bahçeli, Erdoğan'a 99 adet gül verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da doğum günü 1 Ocak'ta olan MHP liderine üzerinde 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti.

Ziyarette ne konuşulduğu merak konusu olmuştu. tv100'ün ses getiren programlarından Sağlı Sollu'da tv100.com yazarı gazeteci Barış Yarkadaş Erdoğan-Bahçeli görüşmesine ilişkin AK Parti kulislerinde konuşulanları canlı yayında aktardı.

Yarkadaş, Erdoğan-Bahçeli görüşmesinden sonra AK Partili isimlerle görüştüğünü belirterek, "Bugün Erdoğan’la Bahçeli’nin görüşmesinin öncesi ve sonrasında tanıdığım AK Partilileri aradım, seçimlerin 9 Nisan 2023 tarihinde yapılmasının konuşulduğu hatta listelere girmesi beklenen İl Başkanlarının önümüzdeki günlerde istifalarının alınacağı söylendi." dedi.

İşte Yarkadaş'ın o sözleri:

Yarkadaş konuşmasında bugün İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun sözlerini hatırlattı. Yarkadaş İYİ Parti'nin seçimlerin zamanında yapılması gerektiğini istediğini bu olmazsa da bir erken seçimin 6 Nisan'dan önce yapılması taraftarı olduklarını vurguladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin