Erdoğan TEKNOFEST'e davet etmişti. Gelecek yıl festivale katılacağını açıklayan Musk'a Erdoğan'dan yanıt var: Memnuniyet duyacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek yıl TEKNOFEST'e katılacağını duyuran Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'a, "Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız." yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan TEKNOFEST'e davet etmişti. Gelecek yıl festivale katılacağını açıklayan Musk'a Erdoğan'dan yanıt var: Memnuniyet duyacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski ismi Twiter olan X sosyal medya platformundan Elon Musk'un paylaşımını alıntı yaparak yaptığı paylaşımda, "Sevgili Elon Musk. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Kazan-kazan anlayışıyla gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle, ülkemize ve insanlığa birçok alanda büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

Musk, paylaşımında, kendisini TEKNOFEST'e davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Gelecek yıl TEKNOFEST'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum." ifadesini kullanmıştı.

 Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde New York’ta Türkevi’nde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk’ı kabul etti.

Erdoğan, Türkiye'nin uzay programı kapsamında atılacak adımlarda SpaceX ile işbirliği imkanları doğabileceğini ifade ederek, Musk'ı İzmir'deki Teknofest'e davet etmişti.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin