Erdoğan, Murat Sancak'a saldırıyla ilgili konuştu: Zaten Star Grubu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Star Medya Grubu yöneticisine yönelik silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, Murat Sancak'a saldırıyla ilgili konuştu: Zaten Star Grubu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da kıldığı cuma namazı çıkışında gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 



Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a yönelik silahlı saldırıyı da değerlendiren Erdoğan, şu açıklamayı yaptı:



"Dün kendilerini aradım hepsi ile görüştüm. Murat Bey ve Ethem Bey ile görüştüm. Bu ülkede fikir hürriyetinden özgürlüklerden bahsedenlerin aslında özgürlüklere tahammül edemeyişlerin en güzel örneğidir. Burada Murat Bey'e yapılan saldırı bir şeyi gösteriyor. Malum bölücü terör örgütünden gücünü alan partiler de özgürlük diyorlar ama biz hiç özgürlük onlarda görmedik. Eğer özgürlüğü savunacak olsaydı sandık başlarında özgürlüğü sağlarlardı. Muhtarlar tehdit ediliyor. Bakın benim son muhtarlar toplantıma 90 tane muhtar gelemedi. 300 kadar muhtarla toplantımızı yaptık. Buna karşı tedbirler ayrıca alınıyor. Ben burada tabi Murat Bey'e öncelikle çok çok geçmiş olsun diyorum. Arabadaki korumaya şoföre geçmiş olsun diyorum. Böyle bir saldırıdan kurtulmak ta manidardır. Zaten tehdit alıyorlardı. Zaten Star Grubu biliyorsunuz o olaydan sonra biz sizin peşinizi bırakmayacağız diyorlardı. Ethem Bey ile de görüştüğümde onlar da söyledi. Onlar da bir şeye inanıyorlar. Biz inandığımız yolda kararlı bir şekilde devam edeceğiz diyorlar. Bu şehit olan kardeşlerimizin canları bizden daha değerli dediler bu çok daha önemli."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin