Erdoğan medya devlerini topa tuttu: Kudurdu!

Ardahan'da halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan uluslararası medya kuruluşlarını hedef aldı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan medya devlerini topa tuttu: Kudurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan PTT Kavşağı'nda düzernlenen 'Cumhurbaşkanı Halkla Buluşuyor' programında yaptığı konuşmada yine medyaya yüklendi.



Erdoğan "Bazı gazeteler, Erdoğan hedefine ulaşırsa durdurulamaz olacak diyorlar. Asıl durdurulamaz dedikleri Türkiye" diyen Erdoğan, hükümete yönelik eleştirileri nedeniyle İngiliz The Guardian gazetesini, "Bakınız Bir ingiliz gazetesi ne diyor biliyor musunuz? 'Tam Batılaşmamış yoksul Müslümanların kendi ülkesini yönetmelerine izin verilemez'. Sen kimsin ya? Sen kimsin, terbiyesiz. Haddini bil. Ne zamandan beri size böyle bir yetki verildi. Türkiye artık mandaların egemen olduğu bir Türkiye değil. O tarih oldu tarih. Artık bu milletin gerçek evlatları bu ülkeyi yönetiyor" sözleriyle hedef aldı.



İstanbul'daki 3. havalimanı yatırımını hatırlatan Erdoğan, "Yine bir Alman gazetesi. 3. havalimanı açtık ya bunlar kudurdu. Çünkü 3. havalimanının maliyeti ne biliyor musunuz? 12 milyar euro" diye konuştu.



Erdoğan konuşmasında New York Times'a ise "Bir gazete 1896'da Abdülhamit'e saldırıyordu. Daha sonra Menderes'e saldırdı. Daha sonra Özal'a kin kusuyordu. Şimdi de bana kin kusuyor. Benim 12 yılda yaptıklarım ortada. Halep oradaysa arşın burada, Bunların patronları belli maalesef. Yahudi sermayesi.  Bunların hiçbirinin asıl derdi şahsım değil, Türkiye'yi hedef alıyorlar" sözleriyle yüklendi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin