Erdoğan, gazeteci ve yazarlarla buluştu. Toplantıya hangi isimler katıldı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dolmabahçe Ofisi'nde gazeteci ve yazarlarla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, gazeteci ve yazarlarla buluştu. Toplantıya hangi isimler katıldı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son günlerdeki gelişmelerle ilgili olarak gazeteci ve yazarlarla bir araya geldi. 



Toplantıya katılmak için aralarında Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Star gazetesi yazarları Ahmet Kekeç, Yusuf Ziya Cömert, Osman Can, Hakan Albayrak ve Ahmet Taşgetiren, Hürriyet gazetesi yazarı Akif Beki, Sabah gazetesi yazarları Sevilay Yükselir, Mahmut Övür ve Mehmet Barlas, Milliyet gazetesi yazarı Fikret Bila, Yeni Şafak gazetesi yazarları Abdülkadir Selvi, Ali Bayramoğlu ve Salih Tuna, Radikal gazetesi yazarı Avni Özgürel, Bugün gazetesi yazarı Gülay Göktürk, Zaman gazetesi yazarları Ali Bulaç ve Etyen Mahçupyan, Türkiye gazetesi yazarı Nuh Albayrak, Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın da aralarında bulunduğu gazeteci ve yazarlar, Dolmabahçe Ofis'e geldi. 



Toplantıya, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay ve Ali Babacan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım katılıyor.



Toplantı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla saat 11.25'te başladı.



"Başbakan önemli bir şey söyleyecek"



Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Dolmabahçe Ofis'e gelişinde gazetecilerin soruları üzerine, Başbakan Erdoğan'ın yarın Japonya ziyaretine başlayacağını hatırlatarak, "Japonya ziyareti öncesinde kanımca Başbakan önemli bir şey söyleyecek. Bir şeyin altını çizecek ve ondan sonra Japonya'ya gidecek" dedi. 



"Hangi noktanın altını çizecek?" sorusuna Güler, "Neyin altını çizeceğini içeride göreceğiz. Önemli bir mesajı olarak diye tahmin ediyorum" yanıtını verdi. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin