Erdoğan, akademisyen ve yazarlarla Saray'da biraraya geldi. Davete kimler katıldı?

Cumhurbaşkanı, Beştepe'de gazeteci ve yazarlarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, akademisyen ve yazarlarla Saray'da biraraya geldi. Davete kimler katıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda akademisyen, gazeteci ve yazarlarla bir araya geldi. "Terör ve terörle mücadele" ile "güvenlik-demokrasi dengesi" konularının ele alındığı yemek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı olarak gerçekleşti ve yaklaşık 3 saat sürdü.



Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda son terör saldırılarının, DAEŞ ve PKK başta olmak üzere terör örgütleriyle mücadele, kamu güvenliği ile özgürlükler arasında dengenin korunması, Suriye'deki savaş ortamının etkileri, terörle mücadele çerçevesinde Türkiye'nin aldığı tedbirler üzerinde duruldu.



Yemeğe, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Berktay, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Öz, Kemerburgaz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağrı Erhan, Güvenlik Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Çolak, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Sözüer, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birol Akgün, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) İstanbul Genel Koordinatörü Doç. Dr. Fahrettin Altun, TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihat Ali Özcan, Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç, Dr. Selman Öğüt, Yeni Şafak gazetesi yazarı Prof. Dr. Erol Göka, Sabah gazetesi yazarları Mehmet Barlas ve Hilal Kaplan, Radikal gazetesi yazarı Oral Çalışlar ile Star gazetesi yazarı Orhan Miroğlu katıldı.



Yemekte, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da yer aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin