Erden Timur'un İspanya çıkarması olumlu sonuçlandı. Galatasaray yeni transferi için gün sayıyor

Orta saha transferi için çalışmalarını titizlikle sürdüren Galatasaray, Saul Niguez ile anlaşma sağladı. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, uzun süren görüşmelerin ardından Atletico Madrid'i de ikna etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur'un İspanya çıkarması olumlu sonuçlandı. Galatasaray yeni transferi için gün sayıyor

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Zalgiris'i toplamda 3-2'lik skorla eleyen Galatasaray'da Lucas Torreira'nın yokluğunda orta sahadaki kalite eksikliği oldukça göz önüne çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk dün oynanan Zalgiris maçının ardından orta sahaya takviye yapacaklarının sinyalini çok net bir şekilde vererek, ''Transfer anlamında düşüncelerimiz var, karar vereceğiz. Ama savunma anlamında bugün verdiğimiz pozisyonlara bakarsak, Torreira'nın geçen sene topladığı topların önemi belli oldu. Rashica sevdiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncu. Şartlar oluşursa kadromuzda olmasını düşünüyoruz. Ama net bir durum yok. Hücumda güçlü oyuncularımız var. Takım savunmasını önden başlatan bir takımız ve bu şekilde devam edeceğiz. Orta sahadaki oyuncularımız değişebilir ama elimizde hangi oyuncular olursa, oyunumuz aynı olacak'' dedi.

ERDEN TİMUR, SAUL NIGUEZ'I İSTANBUL'A GETİRİYOR

Bu açıklamanın ardından orta sahaya transfer yapılmasına kesin gözle bakılan Galatasaray, Atletico Madrid forması giyen Saul Niguez ile söz kesti. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un geçtiğimiz günlerde İspanya'ya giderek Saul Niguez için Atletico Madrid kurmaylarıyla bir araya geldiği ve transfer konusunda söz kestikleri öğrenildi. Galatasaray, Saul Niguez'in transferi için Atletico Madrid'e yaklaşık 8 milyon Euro ödeyecek.

2013'ten bu yana Atletico Madrid forması giyen Saul Niguez geçtiğimiz sezon 38 maçta görev alıp, 3 gol ve 1 asist üretmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin