Erden Timur'un, İngiltere'de görüştüğü iki yeni isim ortaya çıktı

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarına kadar kadrosunu şekillendirmek isteyen Galatasaray'da, Erden Timur yıldız isimlerle görüşmeye devam ediyor. Timur'un son İngiltere ziyaretinde Michail Antonio ve Pierre Emerick Aubameyang ile görüştüğü ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur'un, İngiltere'de görüştüğü iki yeni isim ortaya çıktı

Transferde hızlı davranmak istemeyen Galatasaray dünya yıldızlarıyla görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur dün kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada transfer listesindeki isimler hakkında önemli açıklamalar yaptı. Mauro Icardi'nin transferi için girişimlerini sürdürdüklerini belirten Timur, ''PSG, Icardi için rakamda belli bir seviyeye düşmeye başladı. Bir aşamaya gelinmek üzere, bitti diyemeyiz. Uğraşıyoruz. Çok büyük rakamlar'' dedi.

PSG'de forma giyen bir başka isim olan Leandro Paredes hakkında da açıklamalarda bulunan Timur, ''Paredes ve kulübü diğer alternatiflerle de görüşüyor, bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

İNGİLTERE'DE ANTONIO VE AUBAMEYANG İLE GÖRÜŞME

Transfer çalışmalarına devam eden ve hücum hattında geniş bir rotasyona sahip olmak isteyen Galatasaray'da bu kez gündeme West Ham United forması giyen Michail Antonio ve Chelsea forması giyen Pierre Emerick Aubameyang gündeme geldi.

Michail Antonio'nun, West Ham United'a rest çekip kariyerini başka bir takımda sürdürmek istemesinin üzerine devreye giren sarı-kırmızılı ekip 33 yaşındaki oyuncuyla görüşme gerçekleştirecek.

Erden Timur'un görüştüğü bir başka isim ise Pierre Emerick Aubameyang. Chelsea'de bekleneni veremeyen Aubameyang için temaslarını sıklaştıran Galatasaray, İngiliz ekibiyle bir yıllık sözleşmesi bulunan yıldız isim için kiralama formülünü devreye sokacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin