Erden Timur yeni transfere şampiyonluk kutlamalarını canlı izletti! Premier Lig'den yıldız orta saha

Fenerbahçe derbisinin ardından şampiyonluk kupasına müthiş bir kutlamayla kavuşan Galatasaray'da transfer çalışmaları da hemen başladı. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un şampiyonluk kutlamalarını Belçikalı yıldız Youri Tielemans'a canlı olarak izlettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur yeni transfere şampiyonluk kutlamalarını canlı izletti! Premier Lig'den yıldız orta saha

3-0'lık görkemli derbi galibiyetinin ardından şampiyonluk kupasına kavuşan Galatasaray büyük bir sevinç ve coşku yaşadı.

NEF Stadyumu'nda müthiş bir organizasyona imza atan sarı-kırmızılılar Kenan Doğulu, Aleyna Tilki ve Simge Sağın gibi ünlü isimlerin konserlerinin ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin elinden şampiyonluk kupasını aldı.

Şampiyonluk kutlamalarında dikkat çeken olay ise Erden Timur'un telefonuyla görüntülü konuşma yapmasıydı. Şampiyonluk kutlamalarında bile takımı güçlendirmenin yolunu arayan Timur'un, bu sezon Premier Lig'den düşen Leicester City'nin yıldız orta sahası Youri Tielemans ile görüştüğü ortaya çıktı.

Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Cimbom yine Erden Timur önderliğinde transferde gaza basacak ve yıldız isimlerle anlaşma zemini bulmaya çalışacak. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin