Erden Timur, PSG ile masaya oturdu! Mauro Icardi'ye yapılan teklif ortaya çıktı

Galatasaray'da Mauro Icardi'yle ilgili sıcak saatler yaşanıyor. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur yıldız golcü için Fransız ekibi PSG ile masaya oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur, PSG ile masaya oturdu! Mauro Icardi'ye yapılan teklif ortaya çıktı

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta alacağı üç puanla şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi yaşandı.

Attığı goller ve yaptığı asistlerle lige damga vuran, sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Mauro Icardi için Galatasaray, PSG ile masaya oturdu. Başkanvekili Erden Timur, Mauro Icardi'nin transferi için PSG sportif direktörü Luis Campos ve başkan danışmanı Antero Henrique ile görüştü.

5 MİLYON EURO BONSERVİS TEKLİFİ

Taraflar arasında yapılan görüşmeye göre Galatasaray, bir yıl sözleşmesi bulunan Arjantinli futbolcu için Fransız kulübüne 5 milyon Euro bonservis ödeyecek.

Erden Timur, PSG ile masaya oturdu! Mauro Icardi'ye yapılan teklif ortaya çıktı

Ayrıca Icardi'nin 11 başlayacağı her 20 maçta 1.5 milyon Euro bonservis bedeline ekleme yapacak. Ancak bu 2 seferde sonuçlanacak. Kolay ulaşılır bonus 8 milyon Euro olacak.

Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalması durumunda PSG'nin hesabına 1 milyon euro daha yatırılacak. Icardi için PSG lehine şampiyonluk bonusları da olacak.

28 GOLE DİREKT KATKI

Bu sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 24 maça çıkan Arjantinli yıldız 20 gol ve 8 asistlik muazzam bir performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin