Erden Timur: Oyuncuların en doğrusunu seçmeye çalışıyoruz

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur: Oyuncuların en doğrusunu seçmeye çalışıyoruz

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Timur özellikle transfer çalışmaları hakkında taraftarlara müjdeli haberler verdi.

Timur'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Yanlış transfer yapmak istemiyoruz. İsmi bilinen, herkesin alkışlayacağı oyuncuları alabilirdik. Biz övgü alırdık. Ancak bunu seçmedik. Doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Baskı var ve hiçbir şeyi takip etmemeye başladık.

''Oyuncuların en doğrusunu seçmek istiyoruz. Bu transferlerin uzama sebebi baştaki stratejimizden taviz verilmeme sebebi. Yaklaşık 20'den fazla data ile oyuncuları izliyoruz. Oyuncu ile ilgili karakter analizi bile yapıyoruz.

“Hocamızın çok net 6 numara tanımı var. Oyun kurabilen, ısıran, temaslı oyun oynayan, enerjisi yüksek, bu şekilde bir profil istiyor. Böyle bir oyuncu dışında oyuncu almayacağız. Muhakkak söylenen isimler var ama bunun dışında kesinlikle almayacağız. Keza 10 numara için de.''

“Son 10-15 yılın transfer analizini yaptık. Neler doğru, neler yanlış. Yanlışları yapmamamız lazım. Yüzde 95 bunu söyleyebilirim. Bunlar basına çıktığında olumsuz etkiyi yaşıyorsunuz. Bu görevi kabul ederken de takıma zaman kazandırmak gerektiğini biliyordum. İnsanların görüşlerini önemsiyorum ama kaç defa linç edildim. Benim kredimden yiyip Galatasaray’a zaman kazandırmam lazım. Feda olsun. Hepimiz akıllı insanlarız.”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin