Erden Timur, Leandro Paredes ve Mauro Icardi'nin transferleri hakkında konuştu. İşte Paredes ve Icardi'nin transferlerinde son durum

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin kamp yaptığı Avusturya'da kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Timur gündemde olan Leandro Paredes ve Mauro Icardi'nin transferlerindeki son gelişmeleri anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur, Leandro Paredes ve Mauro Icardi'nin transferleri hakkında konuştu. İşte Paredes ve Icardi'nin transferlerinde son durum

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin ilk kamp durağı olan Avusturya'da kulüp televizyonuna transferler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta başrolü oynayan Mauro Icardi'yi takıma kazandırabilmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Erden Timur, ''PSG, Icardi için rakamda belli bir seviyeye düşmeye başladı. Bir aşamaya gelinmek üzere, bitti diyemeyiz. Uğraşıyoruz. Çok büyük rakamlar'' dedi.

PSG'de forma giyen bir başka isim olan Leandro Paredes hakkında da açıklamalarda bulunan Timur, ''Paredes ve kulübü diğer alternatiflerle de görüşüyor, bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

''ANGELINO İLE BİR NOKTAYA GELDİK''

Sol bek mevkindeki eksiği Leipzig'de forma giyen Angelino ile kapatmayı düşündüklerini aktaran Erden Timur, ''Angelino ile bir noktaya geldik, kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor'' şeklinde konuştu.

Erden Timur'un diğer açıklamalarından öne çıkan satır başları ise şu şekilde:

"Amacımız kadromuzu korumak ancak bu da Galatasaray'ın çıkarıyla alakalı. Büyük teklifler alırız, o ayrı."

"Gayemiz teklif gelen oyuncuların kalmaları. Somut teklifler var. Zaniolo'ya var, Nelsson'a var, Sacha'ya var, Cicaldau'ya var... Çoğu oyuncumuza var. Çok şükür iyi bir kadromuz var. Avrupa'daki güzel kulüplerden de yerli oyunculara teklif var. Satılırsa hepsinin back-up'ı hazır. Çok güzel bir listemiz var. Suudi Arabistan olayı olmasaydı, müthiş bir hazırlığımız vardı."

"Okan Hoca'mız Tielemans konusunda gülerek bir şey söyledi. Herkes kendini oyuncunun yerine koysun, 5 büyük ligin orta ve üst takımları teklif verince haliyle oraya gitmek istiyorlar. Maaş olarak çok farklı teklif gelirse, %10'u da buralara gelmek istiyor ancak biz de onu vermek istemiyoruz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin