Erden Timur, İtalya'nın altını üstüne getirecek! Rota önce Fiorentina'nın yıldızı Luka Jovic daha sonra ise Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı Nicolo Zaniolo

Galatasaray'da transfer hareketliliği bir saniye olsun durmuyor. Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk yaptıkları toplantıda rotayı İtalya'ya çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur, İtalya'nın altını üstüne getirecek! Rota önce Fiorentina'nın yıldızı Luka Jovic daha sonra ise Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı Nicolo Zaniolo

Ümraniyespor karşısında Icardi önderliğinde müthiş bir geri dönüşe imza atan Galatasaray puanını 51'e yükselterek galibiyet serisine kaldığı yerden devam etti ve puan farkını maç fazlasıyla 7'ye çıkardı.

RESMİ MÜSABAKALARDA GALİBİYET REKORU

Ümraniyespor'u yenerek son 14 maçını kazanan Galatasaray, resmi müsabakalarda en uzun süreli galibiyet rekorunu kırdı.

Sarı-kırmızılı takım, ligdeki son 11 maçında VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor, Bitexen Giresunspor ve HangiKredi Ümranriyespor'u yendi. Galatasaray, bu süreçte çeyrek finale yükseldiği Türkiye Kupası'nda ise son 3 maçında Yeşilyurt D.Ç Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Corendon Alanyaspor'a üstünlük sağladı.

Sarı-kırmızılı takım, böylece Süper Lig'in profesyonel olarak oynanmaya başladığı 1959 sezonundan itibaren resmi maçlardaki en uzun süreli galibiyet serisine ulaştı. Galatasaray, daha önce 1987-1988 sezonunun son bölümü ile 1988-1989 sezonunun ilk haftalarında 13 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Sarı-kırmızılı ekip, aynı zamanda resmi maçlarda bir sezon içerisinde elde ettiği galibiyet serisi rekorunu da geliştirdi.

OKAN BURUK, MUSTAFA DENİZLİ'Yİ GEÇTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ümraniyespor karşısında alınan galibiyetle sarı-kırmızılı takımın tarihine geçti. Buruk, resmi maçlarda Galatasaray'ın başında en uzun süreli galibiyet serisinin sahibi olan Mustafa Denizli'yi geride bıraktı.

Sarı-kırmızılı takım, resmi maçlarda 1987-1988 sezonunun son bölümü ile 1988-1989 sezonunun ilk haftalarında elde ettiği 13 galibiyetlik seriye, Denizli yönetiminde ulaşmıştı.

PAROLA ŞAMPİYONLUK HEDEF YILDIZ İSİMLER

İyi gidişatı takıma yıldızlar ekleyerek devam ettirmeyi hedefleyen Galatasaray, İtalya'dan iki oyuncuyla görüşüyor. Fiorentina'nın gözden çıkardığı Luka Jovic ve Roma'da istenmeyen adam ilan eden Nicolo Zaniolo için girişimlerini hızlandıran Cimbom'un önümüzdeki günlerden bu iki isimden en az bir tanesine imza attırması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin