Erden Timur hem savunma hem de orta saha transferini bitirdi. 37 milyon Euro değerindeki iki yıldız Galatasaray'da

Şampiyonlar Ligi kadro kayıtlarına saatler kala Erden Timur iki transferi aynı anda bitirdi. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Tottenham Hotspur'da forma giyen Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez ile anlaşma sağladı.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur hem savunma hem de orta saha transferini bitirdi. 37 milyon Euro değerindeki iki yıldız Galatasaray'da

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur transferleri için uzun süredir uğraştığı Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez isimlerinde mutlu sona ulaştı.

Şampiyonlar Ligi'nde dişli bir takım oluşturabilmek için transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray ve Erden Timur hem savunma hem de orta saha transferlerini bitirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde kadroların UEFA'ya bildirilmesine saatler kala Erden Timur, Tottenham Hotspur forması giyen Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i, Galatasaray'da oynamaya ikna etti.

TFF'DE LİSANS KAYITLARI AÇILDI

Galatasaray, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez için TFF'de takım kısmı boş bırakılacak şekilde lisans kaydı açtı. Galatasaray'ın belgeleri TFF'ye gönderdiği ifade edildi. Transfermarkt verilerine göre Tanguy Ndombele'nin piyasa değeri 22, Davinson Sanchez'in piyasa değeri ise 15 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Erden Timur hem savunma hem de orta saha transferini bitirdi. 37 milyon Euro değerindeki iki yıldız Galatasaray'da

Erden Timur hem savunma hem de orta saha transferini bitirdi. 37 milyon Euro değerindeki iki yıldız Galatasaray'da - Resim : 2GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM

Galatasaray, taraftarlarını heyecanlandıran paylaşımı sosyal medyada yaptı ve sarı-kırmızılı ekip çok geçmeden Tanguy Ndombele'yi İstanbul'a getirerek KAP açıklamasını yayınladı.

''Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro’nun geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır.''

Tanguy Ndombele'nin sözleşme ayrıntıları da belli oldu. Galatasaray, Tanguy Ndombele'yi sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kadrosuna katarken, zorunlu satın alma bedeli 15 milyon Euro olarak belirlendi. Ndombele'nin alacağı maaş ise 3.136.000 Euro açıklandı.

Erden Timur hem savunma hem de orta saha transferini bitirdi. 37 milyon Euro değerindeki iki yıldız Galatasaray'da - Resim : 3

DAVINSON SANCHEZ AÇIKLAMASI DA GELDİ

Galatasaray anlaşmaya vardığı bir başka isim olan Davinson Sanchez'in de transferini KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılı ekip deneyimli savunmacıyla dört yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray, Tottenham Hotspur'a beş sezona yayılmış eşit taksitlerle 9.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı ise ekipten yıllık 3.2 milyon Euro kazanacak.

Erden Timur hem savunma hem de orta saha transferini bitirdi. 37 milyon Euro değerindeki iki yıldız Galatasaray'da - Resim : 4

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin