Erden Timur devre arası için transfer ateşini yaktı! Galatasaray'da hedef Cengiz Ünder, Halil Akbunar ve Kaan Ayhan

Ocak ayındaki transferler için Dünya Kupası arasını fırsat bilen Galatasaray, listedeki isimlerle anlaşmaları şimdiden tamamlamak üzere operasyonu başlattı. Çalışmaları bizzat yürüten Erden Timur üç yerli için sefere çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur devre arası için transfer ateşini yaktı! Galatasaray'da hedef Cengiz Ünder, Halil Akbunar ve Kaan Ayhan

Galatasaray'ın Süper Lig'de bu sezon sergilediği performans, geçmiş yıllardaki başarılarıyla birleşince, kulübe ciddi bir gelir kalemi olarak geri döndü. Ligde 13 hafta geride kalırken, en yüksek yayın gelirini 118 milyon 186 bin Lira ile Galatasaray elde etti. Sarı-Kırmızılılar lige katılım bedeli olarak 33 milyon 416 bin Lira, 22 şampiyonluk sebebiyle 62 milyon 920 bin Lira ve ligde kazandığı puanlarla 21 milyon 850 bin Lira'yı kasasına koydu.

Adeta Cim Bom'a para yağarken yaz transfer dönemine birbirinden önemli isimleri kadrosuna katarak damgasını vuran Galatasaray, kış dönemi için de harekete geçti. Teknik direktör Okan Buruk'un sık sık zorlandığını ifade ettiği yerli rotasyonunu güçlendirmeye karar veren Sarı-Kırmızılılar, bir süredir gündemde yer alan oyuncuların işini şimdiden bitirmek istiyor.

Erden Timur devre arası için transfer ateşini yaktı! Galatasaray'da hedef Cengiz Ünder, Halil Akbunar ve Kaan Ayhan

Ocak ayında başlayacak ara transfer öncesi, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı fırsat bilen Galatasaray'da, operasyonu bizzat yürüten Erden Timur'u yine hareketli günler bekliyor. Timur'un ilk etaptaki planında, Avrupa'da forma giyen 3 yerli futbolcunun transferi yer alıyor.

Listenin ilk sırasında Cengiz Ünder var. Marsilya'da mutsuz olan milli futbolcuyu Galatasaray'a getirmek isteyen Erden Timur, hem oyuncuyla hem de kulübüyle temasa geçti.

Şu sıralarda A Milli Takım kampında yer alan Cengiz'in yeşil ışık yakmasıyla işi kulüpler düzeyine taşıyan Timur, yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamanın hesapları içinde.

BİR DİĞER İSİM HALİL AKBUNAR

Cengiz Ünder dışındaki bir diğer kanat oyuncusu Halil Akbunar da Galatasaray'ın uzun süredir radarında. Belçika'da oturum izni alamadığı için Türkiye'ye dönmek isteyen ve ailesiyle yaşamaya karar veren 29 yaşındaki futbolcu, daha önce de Galatasaray'a "Evet" demişti.

KAAN AYHAN YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Abdülkerim-Nelsson tandeminden çok memnun olan Sarı-Kırmızılılar, Danimarkalı futbolcunun satılma ihtimaline karşı Brezilyalı futbolcu Nino'yu gözüne kestirmiş durumda. Ancak aynı zamanda kadrodaki yerli opsiyonunu da artırma amacıyla, bir kez daha Kaan Ayhan ismi transfer gündemine geldi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin