Erden Timur çok uğraştı, Ali Koç devreye girip imzayı attırdı. 50 milyon Euro'luk yıldız Fenerbahçe'ye evet dedi

Süper Lig'in iki ezeli rakibi Fenerbahçe ve Galatasaray son olarak Arsenal forması giyen Thomas Partey transferinde karşı karşıya geldi. Thomas Partey için uzun süredir uğraş veren Erden Timur transferde hüsrana uğradı ve Fenerbahçe, Ali Koç'un yoğun mesaisi üzerine Partey'in kiralık transferi konusunda anlaşma sağladı.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur çok uğraştı, Ali Koç devreye girip imzayı attırdı. 50 milyon Euro'luk yıldız Fenerbahçe'ye evet dedi

Trendyol Süper Lig'de transfer süresinin bitmesine iki hafta kalmışken Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez de Thomas Partey'in transferinde karşı karşıya geldi.

Yaz transfer döneminde Wilfried Zaha başta olmak üzere Sebastian Szymanski ve Mert Müldür gibi isimlerin transferi için de yoğun uğraş veren Fenerbahçe ve Galatasaray, Thomas Partey için de yoğun mesai harcadı.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Thomas Partey'in transferi için uzun süre uğraşsa da Arsenal'den olumlu yanıt alamadı ve devreye Fenerbahçe Başkanı Ali Koç girdi.

Bu sezon oyuncu satışlarından çok yüksek bir meblağ cebine koyan Fenerbahçe, Michy Batshuayi ve Miguel Crespo'dan gelecek bonservis bedelleriyle Thomas Partey'in yıllık kiralama ücretini ve maaşını ödeyecek.

Başkan Ali Koç, Thomas Partey transferinde yoğun mesai harcarken bu ismi de bitirip kış dönemine kadar transfer defterini kapayacak. Bu sezon Arsenal formasıyla 4 maçta sahada yer alan Partey'in 2019 yılında piyasa değeri 50 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin