Erdal Beşikçioğlu'dan 'Söz Sende'de flaş açıklama!

'Behzat Ç' dizisinin sevilen oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Balçiçek İlter'in sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Erdal Beşikçioğlu'dan 'Söz Sende'de flaş açıklama!

Erdal Beşikçioğlu, final bölümüyle televizyona veda eden Behzat Ç'nin, hayatı ve ülke gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.



İşte Erdal Beşikçioğlu'nun o açıklamalarından bazıları:



"Behzat Ç.'nin bitmesine üzülmedim"



Behzat Ç.'nin bitmesine hiç üzülmedim. Çünkü 3 senedir bir şekilde evlere konuk olmak için kendimizi zorladık biz. Saat 20:00'de başlayan bir iş 22:00'ye geldi, 23:00'e geldi, ondan sonra da yaş sınırı konuldu. En çok biplenen dizi de Behzat Ç. Suçluların arasında yaşayan bir adamın beyefendi diye konuşması inandırıcı olur mu? Buna o gözle bakmak gerek.



“Behzat Ç. sansürsüz olarak devam edecek"



Behzat Ç. bitmedi. Televizyonda özgür bir söylem içerisinde olmamız çok güç, bu yüzden bu mecrada istediğimiz işi yapmamız mümkün değil. Son bölümü çektikten sonra Serdar Akar'la 8-10 salonlu sinemalar var, bütün bir yıl boyunca bir salonu bize tahsis etsinler, her ay bir tane Behzat Ç. çekip bu salonlarda sansürsüz olarak seyirciyle buluşturalım diye konuştuk. Serdar Abi, dizinin yapımcısıyla da senaristlerle de konuşacaktır. Ancak hepsinden önce Ankara Yanıyor'u çekip sinemada ne kadar özgür olduğumuzu görmemiz lazım.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin