Erdal Beşikçioğlu: Emrah'la konuştum

Ünlü oyuncu, Emrah Serbes’i cezaevinde ziyaret edemediğini ama görüştüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erdal Beşikçioğlu: Emrah'la konuştum

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.’nin senaristi ve yakın arkadaşı Emrah Serbes’i cezaevinde ziyaret edemediğini ama görüştüğünü söyledi: “Telefonla konuştuk. Vicdanının acısını çekiyor”



22 Eylül’de İzmir-Aydın otobanında otomobiliyle aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan Serbes, 6 gün sonra suçunu itiraf etmişti. Cezaevine girmeden önce ‘Behzat Ç’yi yeniden ekrana getirmeye hazırlanan Serbes “Burada suçumun cezasını çekiyorum. Benim yüzümden 300 kişilik ekibin de ceza çekmesine gerek yok. Behzat Ç’yi her yerde yazarım” diyerek dizinin yeniden çekileceğinin sinyalini vermişti.



'O vicdanın acısını çekiyor'



Erdal Beşikçioğlu önceki gece İlker Kaleli ve Burak Yamantürk’ün de aralarında olduğu arkadaş grubuyla akşam yemeği yedi. Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Erdal Beşikçioğlu rol aldığı ve kendisine büyük şöhret getiren ‘Behzat Ç.’ dizisinin senaristi Emrah Serbes’le ilgili ilk kez konuştu. Bir trafik kazasında 3 kişinin ölümüne neden olan ve direksiyonda olduğunu itiraf etmesinin ardından cezaevine giren Serbes’le görüşemediğini belirten Beşikçioğlu şunları söyledi:



“Emrah’ı cezaevinde görme fırsatım olmadı. Ama telefonla konuştum. Söylediklerini şimdi aktarmam doğru olmaz. O bizim özel ilişkimiz. Ama herkesin bir vicdanı var ve o vicdanın acısını çekiyor.” (Milliyet)



Erdal Beşikçioğlu: Emrah'la konuştum


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin