Enver Aysever’den Medyatava’ya Birgül Ayman Güler açıklaması!

Enver Aysever: “Her partili Genel Başkanı’ndan çekinir, her parti TV’lerde böyle son dakika iptalleri yaşatır ama bu profesyonelce olmalı.”

Google Haberlere Abone ol
Enver Aysever’den Medyatava’ya Birgül Ayman Güler açıklaması!

CNN Turk ekranlarında “Aykırı Sorular” programının yapımcısı ve sunucusu Enver Aysever, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’in programına katılımının son gün iptali ile ilgili olarak Medyatava’nın sorularını yanıtladı;



“Hafta başında CHP’li arkadaşlarla konuşurken, programıma, son günlerde “''Kürt milliyetçiliğini bana ilericilik ve bağımsızcılık diye yutturamazsınız. Türk ulusuyla Kürt milliyetinieşit, eş değerde gördüremezsiniz'' açıklamaları ile gündeme oturan CHP İzmir milletvekili Birgül Ayman Güler’i konuk alma fikri doğdu. Karşılıklı soru cevap şeklinde iyi olacağını düşündüm ve sayın Ayman Güler’le programıma katılımı konusunda anlaştık. Bugün programa dört beş saat kala CHP’den telefon geldi ve sayın Birgül Ayman Güler’in programıma katılamayacağı söylendi. Bunun üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Grup Başkanı ile görüşmem oldu ve sayın Güler’in programa katılımının parti ve genel başkan tarafından reddedildiği cevabını onlardan da aldım.



Televizyonlarda programlara, siyasetçilerin son dakika iptalleri oldu, genel başkanların son dakika izin vermeyişleri oldu bunları daha öncelerde de yaşadık, bu konuda her parti maalesef böyle davranabiliyor. Ama bunun profesyonelce olması gerekir. Partililerin programlarakatılımı son dakika öğrenilecek bir şey değil, hafta başından itibaren Birgül Ayman Güler’in programıma katılacağı belliydi. Ayrıca sayın Birgül Ayman Güler ile iptal sonrası bir konuşmam olmadı, bu iptali kendilerinden duymak isterdim.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin