Enver Aysever: 'Ahmet Hakan bana ayak oyunu yaptı!'

Gazeteci yazar Enver Aysever, Armağan Çağlayan'a açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Enver Aysever: 'Ahmet Hakan bana ayak oyunu yaptı!'

Gazeteci yazar ve televizyoncu kimliği ile tanınan Enver Aysever Radikal gazetesinin kapanması sonrası Nokta dergisinde röportajlar yapmaya devam eden Armağan Çağlayan'a konuştu. 



Enver Aysever: 'Ahmet Hakan bana ayak oyunu yaptı!'



CNN Türk'teki Aykırı Sorular programıyla tanınan Aysever, "Aykırı Sorular'ın kaldırılması çok açık bir biçimde siyasi olarak iktidarın hoşlanmamasından. Erdoğan'ın programda popüler kişilerin siyaset figürü haline gelmesinin hiç hoş sonuçları olmayacağı düşüncesini yönetime ulaştırdı" sözleriyle değerlendirdi.



"Sizin yakınınızdaki insanlar da bu iklimden faydalanıp ayak oyunu yaparlar" diyen Aysever, "Mesela bana bunu somut bir şekilde yapan Ahmet Hakan oldu. Somut yaptı. Yazdı. Çıktı... (...) Derin CNN var mı? Var. Her kurumda var. Yani onlar kovulmaz, atılmaz, ölmez, kaybolmaz. Hep orada olurlar. Bazen görünür olurlar bazen görünmez olurlar" dedi.



"Yetmez Ama Evetçilerin topluma bir özür borcu olduğunu söyleyen Aysever, Hürriyet'in Abdülkadir Selvi transferi için de "yanlış değil" deyip ekledi: "Şöyle diyebilirler; Kardeşim Türkiye'de muhafazakar bir iktidar var ve onun ispiyoncusu ya da kulağımıza fısıldayıcısı Abdulkadir Bey..."



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin