Enner Valencia'dan tarihe geçen akılalmaz performans! Kasımpaşa karşısında 4 gol atan Ekvardorlu yıldız Enner Valencia Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Enner Valencia attığı dört golle karşılaşmaya damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Enner Valencia'dan tarihe geçen akılalmaz performans! Kasımpaşa karşısında 4 gol atan Ekvardorlu yıldız Enner Valencia Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı.

Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen Enner Valencia'nın çılgın performansıyla sahadan 5-1'lik skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin gollerini Valencia(4) ve Batshuayi kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golü Fall'dan geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 44'e yükseltti. Kasımpaşa ise 19 puanda kaldı.

ENNER VALENCIA FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ

Attığı dört golle maça damga vuran Enner Valencia tarihe geçti. Ekvadorlu santrafor, Alex de Souza'nın 28 gollük rekorunun ardından bir sezonda en fazla gol atan ikinci oyuncu oldu. Fenerbahçe'de Enner Valencia bu alanda Fernandao, Roberto Soldado ve Robin van Persie'yi geride bıraktı.

Enner Valencia'dan tarihe geçen akılalmaz performans! Kasımpaşa karşısında 4 gol atan Ekvardorlu yıldız Enner Valencia Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi

33 yaşındaki santrafor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de en fazla maçta gol atan oyuncu unvanını da ele geçirdi. Ekvadorlu yıldız kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gol birden atma başarısı gösterdi. Enner Valencia aynı zamanda bu sezon ikinci kez hat-trick yapma başarısı gösterdi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında ilk düdük sesi geldi.

7' Kasımpaşa etkili geldi. Ceza sahası içinde Fall'un yerden yaptığı sert vuruş az farkla auta gitti.

21' Fenerbahçe tehlike yarattı. Arda'nın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Valencia'nın vuruşu çerçeveyi bulmadı.

24' Kasımpaşa gol perdesini açan taraf oldu. Bahoken'in ceza sahasına çevirdiği ortayı tek vuruşla ağlara yollayan Fall takımını 1-0 öne geçirdi.

37' Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıyı gole çeviren Valencia karşılaşmaya denge getirdi.

39' Fenerbahçe'de sahneye yine Valencia çıktı. Ferdi'nin ortasına gelişine çok iyi bir vuruş yapan Valencia sarı-lacivertlileri 2-1 öne geçirdi.

45' Fenerbahçe ilk yarıyı Valencia'nın golleriyle 2-1 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

52' Fenerbahçe ikinci yarıya golle başladı. Arda Güler'in akıl dolu vuruşunda direkten dönen topu çok iyi takip eden Valencia kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı.

62' Fenerbahçe dördüncü gole çok yaklaştı. Arda'nın ceza sahası yayından yaptığı plase vuruş direği yalayarak auta gitti.

69' Enner Valencia atmaya devam ediyor. Batshuayi'nin vuruşunda direkten dönen topu dar açıdan filelere yollayan Valencia farkı üçe çıkaran golü kaydetti.

72' Erdem'den inanılmaz kurtarış. Valencia'nın ortasına çok iyi dokunan Rossi yakın mesafeden vuruşunda Erdem'i geçemedi.

90+2' Fenerbahçe beşinci golü Batshuayi ile buldu. Emre Mor'un kaleye göndermek istediği şut Batshuayi'nin önünde kaldı. Belçikalı forvet Erdem'in kolunun altından topu ağlarla buluşturarak skoru 5-1'e getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin