Enner Valencia varsa sıkıntı yok! Fenerbahçe'de Enner Valencia, Çaykur Rizespor karşısında turu getiren isim oldu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u sahasında 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen son takım oldu.

Google Haberlere Abone ol
Enner Valencia varsa sıkıntı yok! Fenerbahçe'de Enner Valencia, Çaykur Rizespor karşısında turu getiren isim oldu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.

Mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrılan sarı-lacivertliler çeyrek finale adını yazdıran son takım oldu. Fenerbahçe'nin gollerini Zajc ve Valencia kaydederken, Çaykur Rizespor'un golü Sinan'dan geldi.

Fenerbahçe'nin bu galibiyetiyle çeyrek finale yükselen takımlar da kesinleşmiş oldu. Çeyrek finale; Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Ankaragücü, Kayserispor, Başakşehir, Sivasspor ve Gaziantep FK adını yazdırdı.

ARDA GÜLER İLK 11'DE BAŞLADI

Gaziantep FK karşısında oyuna sonradan giren ve iyi bir performans gösteren Arda Güler, Çaykur Rizespor karşısında oynanan maça ilk 11'de başlayıp 65 dakika sahada kaldı ve bir asist yaptı.

ZAJC ATMAYA DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe'nin Sloven orta sahası Miha Zajc, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da golle buluştu.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan ve attığı 9 golle dikkati çeken 28 yaşındaki oyuncu, bu sezon aldığı süre bakımından geçen senenin çok gerisinde kaldı.

Yeterince forma bulamamasına rağmen oynadığı maçlarda gol yollarında etkili bir görüntü sergileyen Zajc, bu sezon UEFA Avrupa Ligi, lig ve kupada gol atmayı başardı.

Bu sezon tüm kulvarlarda sadece 8 maça ilk 11'de başlayan ve Çaykur Rizespor'a karşı 12. dakikada takımını öne geçiren golü atan Zajc, ligde Adana Demirspor, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Rennes'e karşı gol atmayı başarmıştı.

VALENCIA KALDIĞI YERDEN

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia, gollerini sürdürdü. Ligde 15 golle gol krallığında zirvede bulunan Ekvadorlu santrfor, Avrupa'da da 2 gol bulmuştu.

Valencia, Çaykur Rizespor karşısında takımını 2-1 öne geçiren gole imza attı ve tüm kulvarlarda bu sezon 18. golünü kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin