Enkazdan 65 saat sonra çıkarılmıştı... Minik Elif'in hastaneden ilk görüntüleri!

İzmir'deki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı'ndan 65 saat sonra çıkarılan Elif Perinçek'in hastanedeki ilk görüntüleri paylaşıldı. Hastane odasındaki yatağında kucağında küçük bir oyuncak bebekle kameralara el sallayan 3 yaşındaki Elif'in görüntüsü adeta yüreklere su serpti.

Google Haberlere Abone ol
Enkazdan 65 saat sonra çıkarılmıştı... Minik Elif'in hastaneden ilk görüntüleri!

TRT Haber'in özel haberine göre; 65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'i TRT Haber hastane odasında görüntüledi.

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı enkazından yaklaşık 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek, yaralı çıkarıldı.

Elif'in bilincinin açık olduğunu belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Bakanı  Koca, "Ciddi bir kas ezilmesi ya da kırığı yok. Enkaz altında uzun süre hareketsiz kaldığı ve sıkıştığı için yoğun bakımda takip ediliyor. İki ablasının da durumu iyi" paylaşımını yapmıştı.

TRT Haber yayınına konuk olan doktoru Bülent Karapınar da tedavi gördüğü odada oyuncaklarıyla oynadığını herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirtti. O anların görüntülerini ise TRT Haber ekipleri tüm Türkiye'ye ulaştırdı.

Hastane odasındaki görüntülerde durumunun iyi olduğu görülen ve tüm Türkiye'ye TRT aracılığıyla el sallayan Elif, bir süre daha tedavi altında tutulacak.

İşte, Elif'in hastaneden ilk görüntüsü;

Elif Perinçek'in annesi Seher Dereli Perinçek ile 10 yaşındaki ikiz ablaları Elzem ve Ezel Perinçek de yaklaşık 23 saat sonra enkazdan yaralı olarak kurtarılmıştı. Ağabeyi 7 yaşındaki Umut ise enkazda yaşamını yitirmişti.

AFAD BAŞKANI: ELİF YAVRUMUZU CANLI OLARAK ÇIKARDIK

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun. Doğanlar Apartmanı'ndan Elif yavrumuzu da canlı olarak çıkardık." ifadelerini kullandı.

ANNEANNE: ELİF'E KAVUŞTUM

Elif'in enkaz alanında büyük sevinç yaşayan anneannesi, "Çok mutluyum, Allah razı olsun. Elif'e kavuştum, annesi de kardeşleri de kavuşacak. Dualarım kabul oldu." dedi.

BAKAN KOCA SON DURUMUNU PAYLAŞTI

Hastanede tedavisi süren Elif'in son durumunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı. Bakan Koca, ''ELİF PERİNÇEK. 65 saat sonra kurtarıldı. 3 yaşında. SAĞLIK DURUMU: Bilinci açık, ciddi bir kas ezilmesi ya da kırığı yok. Enkaz altında uzun süre hareketsiz kaldığı ve sıkıştığı için yoğun bakımda takip ediliyor. İki ablasının da durumu iyi'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin