Enkaz üzerinde çekiliyor! Şahsi Meselemiz adlı filme tepkiler devam ediyor

Hatay'da çekimlerine devam edilen 'Şahsi Meselemiz' adlı filme sosyal medyada tepkiler giderek büyüyor. Depremde yakınlarını kaybedenler film çekimlerinin mezarlıkta devam ettiğini söyledi, "Bizimle alay ediyorlar" dedi. Filme bir tepki de oyuncu Deniz Baysal Yurtcu'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol
Enkaz üzerinde çekiliyor! Şahsi Meselemiz adlı filme tepkiler devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yaşananları konu edinen, yapımcılığını Bülent Durgun ile yönetmenliğini Gürsel Ateş'in üstlendiği "Şahsi Meselemiz" adlı filmin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanmıştı.

50 binden fazla vatandaşımızı kaybettiğimiz felaketin acıları daha dinmemişken film için enkazların plato olarak kullanıldığı iddiası büyük tepki toplamıştı.

Atatürk'ün “Hatay benim şahsi meselemdir” sözünden yola çıkılarak adı konulmuş yapıma bir tepki de oyuncu Deniz Baysal Yurtcu'dan geldi.

Twitter hesabından bir paylaşımı alıntılayan Yurtcu, "Boğazıma yumru oturdu. Bende mi sorun var? Normal mi bu?" dedi.

Ayrıca, depremi yaşayan ve bu büyük depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlar da filme tepki vermeyi sürdürüyor.

Bir sosyal medya kullanıcısı filmin çekimlerinin mezarlıkta devam ettiğini söyledi ve şunları yazdı:  "Şahsi Meselemiz adlı filmin ekibi bu sefer de mezarlarımızda gülerek set fotoğrafı çekiyorlar. Bizimle alay ediyorlar resmen. Enkazı set yaptıkları yetmedi, sıra mezarlarımızda. İğrençsiniz!"

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin