Enkaz altından çifte mucize. Depremden 31 saat sonra kurtarılmıştı, ikinci müjde geldi: Kocası da enkaz altından 32 saat sonra çıkarıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, yıkılan bir binanın enkazından çıkartılan Sibel Şahin, aynı enkazda kurtarılmasını beklediği kocasına yaklaşık 32 saat sonra kavuştu.

Google Haberlere Abone ol
Enkaz altından çifte mucize. Depremden 31 saat sonra kurtarılmıştı, ikinci müjde geldi: Kocası da enkaz altından 32 saat sonra çıkarıldı

Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki 4 katlı Ergül Apartmanı'nın çökmesi sonucu enkazdan dün engelli çocuğu ile kurtarılan Sibel Şahin, 2 evladı ve kocasının kurtarılması için de beklemeye başladı.

Yıkılan apartmanda AFAD, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar sırasında Şahin, gazetecilere depreme uykuda yakalandıklarını söyledi.

Şahin, deprem anında kendisinin engelli çocuğunun, kocası Erdal Şahin'in de diğer iki erkek evladının yanına gittiğini anlattı. Daha sonra evlerinin yıkıldığını belirten Şahin, enkazın altında çok küçük bir yerde yaşama tutunmaya çalıştığını ifade etti.

Enkazdan kurtarıldıktan sonra eşinin ve iki oğlunun kurtarılması için beklediğini belirten Şahin, "İnşallah enkaz altından çıkartırlar ailemi, ne olur bize dua edin. Dualara ihtiyacım var. Eşim, çocuklarımın hepsi çıksın inşallah. Yalvarıyorum." diye konuştu.

Kocasının yaşadığı haberini alan Şahin, kendisinin enkazdan çıkarılmasını beklemeye başladı. Şahin'in eşi Erdal Şahin, depremden yaklaşık 32 saat sonra kurtarıldı.

Kocasının enkazdan çıkarılışını ağlayarak izleyen Şahin, "Allah'ım sana şükürler olsun." dedi. Şahin, enkaz alanında iki çocuğunun da kurtarılması için bekleyişini sürdürüyor.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin