Enkaz altındaki bu konuşma yürek sızlattı. Depremin 4. gününde mucize kurtuluş. İşte enkaz altındaki bir kadın ile kurtarma ekibi arasında diyalog

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası tam bir afeti yaşıyor. Depremin üzerinden ise 4 gün geçmesine rağmen hayata tutunan insanların kurtuluş haberleri geldikçe umutlar çoğalıyor. İşte bir görüntü de enkaz altından. 4. günde enkaz altından sağ kurtulan bir kadının kurtarma ekibi ile arasında geçen diyalog sosyal medyada büyük ilgi gördü. Enkaz altındaki kadının sakinliği kurtarma ekibini bile şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Enkaz altındaki bu konuşma yürek sızlattı. Depremin 4. gününde mucize kurtuluş. İşte enkaz altındaki bir kadın ile kurtarma ekibi arasında diyalog

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Depremin 4'üncü gününde mucizeler gelmeye devam ediyor.

70 yaşındaki Abdullah İnal, Malatya’da enkaz altından sağ çıkarıldı.

O anları tv100 Muhabiri Ebru Balıkçı, "Evet şu anda 70 yaşındaki Abdullah İnal bulunmuş olduğu enkazdan çıkartıldı. Şu an bir mucizeyi yine ekranlara getiriyoruz. Çok şükür bir canımız daha kurtuldu. 80 saatin ardından hayata tutundu." sözleriyle duyurdu.

Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına katılan Erzurum AFAD ekibi, depremden 78 saat sonra 2 yaşındaki Mehmet Tatar'ı enkazdan çıkardı. 

Enkazdan AFAD görevlisinin kucağında çıkarılan Mehmet Tatar, sağlık ekibine teslim edildi.

Depremin üzerinden 4 gün geçmesine rağmen hala mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada yayınlana bir videodaki görüntü de bu mucizeler arasında.

 

Görüntülerde bir kadın kendisini kurtarmaya gelen ekiple konuşuyor ve enkazda 4 gün kalmasına rağmen inanılmaz bir sakinlik sergiliyor.

Gelen ekiple diyalog kuran kadın, "Hiç tanımadığınız insanlar için buradasınız. Allah razı olsun. Böyle bir duruma hiç bir yakınınız düşmesin inşallah. Ben tam ümüdimi kesmiştim biliyor musun. Yani ne olacksa olsun kimse gelmiyor gitmiyor. Üstümüzde böyle geziyorlardı. Burası çok tehlikeli diye çok girmek istemediler harhalde..." ifadelerini kullanıyor.

İşte mucize kurtuluşun o görüntüleri...

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin