Engin Polat ile Murat Ağırel birbirine girdi! Engin Polat, Ağırel'e 'primci' dedi, Ağırel'den tokat gibi yanıt geldi

Son dönemde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın mal varlıklarına el konulmuştu. Çifte yönelik suçlamalar artıyor. Dilan Polat ve eşi hakkında "suç örgütü" soruşturması başlatıldı. Türkiye resmen Polat çiftini konuşuyor. Son olarak ise gazeteci Murat Ağırel konuya dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Engin Polat ile Murat Ağırel birbirine girdi! Engin Polat, Ağırel'e 'primci' dedi, Ağırel'den tokat gibi yanıt geldi

Zenginliklerinin kaynağını belirsiz olduğu Polat çifti hakkında üst üste suçlamalar devam ediyor. Son olarak çiftin malvarlıklarına el konuldu. Fakat çift haklarındaki soruşturmalar için ifade vermeye Ferrari ile giderek yine gündem olmayı başardılar.

Pek çok gazeteci konuyla ilgili araştırmalarına devam ediyor. Dün Twitter'da açılan canlı yayında da gazeteciler ve avukatlar bu konuyla ilgili konuştular. Konuşmaya Dilan Polat'ın kocası Engin Polat da dahil oldu.

TEK BİR ŞİRKETİMİZE TEDBİR KONULDU

Engin Polat bu yayında sadece bir şirketlerine tedbir konulduğunu açıkladı. Ağırel ise tüm taşınır taşınmazlarına el konuldu mu dedi. Polat bu soruyu yanıtlamak istemedi ve Ağırel'e "prim yapıyorsunuz" dedi.

Gazeteci Murat Ağırel ise, "Cami duvarına işedi, şu ana kadar bu davayla pek ilgilenmemiştim fakat bu dakikadan sonra bu davanın içindeyim'' dedi.

Sonrasında ise Engin Polat, ''Ben bu adama cevap vermek istemiyorum'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin