Engin Özkoç'tan, Ethem Sancak'a 'motor' yanıtı. Özkoç, Sancak hakkında çok ağır konuştu. Ethem Sancak’ın tv100’deki sözleri gündem olmuştu

Ethem Sancak tv100’de yayınlanan Pazar Siyaseti programında hep eleştirilen 'tankı neden yapamadınız?' sorusuna Almanların motor vermemesi nedeniyle yapamadıklarını söylemişti. Sancak, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un arkasındaki güçlerin mbargo koydurttuğunu iddia etmişti. Özkoç'tan Snacak'a yanıt geldi. Özkoç, "Ethem Sancak bir yalancıdır." dedi, gerçekleri belgeleriyle ortaya koyduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Engin Özkoç'tan, Ethem Sancak'a 'motor' yanıtı. Özkoç, Sancak hakkında çok ağır konuştu. Ethem Sancak’ın tv100’deki sözleri gündem olmuştu

tv100 ekranlarında her Pazar yayınlanan Pınar Işık Ardor’un sunduğu Pazar Siyaseti’ne bu hafta Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak konuk oldu.

Ethem Sancak’ın tv100’de açıklamaları siyasetin önemli gündemlerinden biri oldu.

Ethem Sancak, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a dava açtığını belirterek, “Almanlarla anlaşmamız vardı motor vereceklerdi. Verselerdi yapacaktık. Engin Özkoç’un arkasındaki güçler Almanlara ambargo koydurttular bize. Özkoç ve Özkoç’u güdenlerin tezgahıyla motorlar verilmedi” iddiasında bulunmuştu.

Sancak, sözlerinin devamında ise, Engin Özkoç’un yalan söylediğini belirterek, “Engin Özkoç benim için nitelikli dolandırıcı diyor. Sığınmış dokunulmazlık zırhına. Yalan söylüyor. Dava açtım” ifadelerine yer vermişti.

Ethem Sancak’ın açıklamalarının ardından gözler Engin Özkoç’a çevrildi. Özkoç, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Sancak’a yanıt verdi.

“Söylediği gerçek dışı beyanları ben belgelerle birlikte kanıtladım”

Özkoç, Ethem Sancak’a “Ethem Sancak bir yalancıdır. Ethem Sancak gibi Recep Tayyip Erdoğan da maalesef gerçekleri söylememektedir. Bugün söylediği gerçek dışı beyanları ben videolarla, belgelerle birlikte kanıtladım. Bir kere daha Genel Başkamızın yani Bay Kemal’in sana seslenişini ben buradan seslendiriyorum: Çık karşısına, cesaretin varsa gerçekten bilgiye ve birikime sahipsen ve bu söylediğin sözlerde samimi olduğunu iddia ediyorsan çık karşısına bak televizyonlar sizleri davet ediyor, yanına Kemal Kılıçdaroğlu çıkacak, hangi televizyon kanalında istersen iste orada seninle beraber halkımızın karşısında olacak. Bakalım o televizyon kanalından yüzü kızarıp çıkan kim olacak. Buna milletimiz karar versin” sözleriyle yanıt verdi.

Özkoç, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

Tank palet fabrikasını biz ordumuza geri istiyoruz. Ya bunu 6 ay içerisinde yaparsınız ya da 6 ay sonra millet, Millet İttifakı’nı iktidara taşır o zaman hem bunun hesabını hukuk karşısında sorarız hem de gereğini yaparız. Ethem Sancak, pişkin pişkin televizyona çıkıyor, ‘Efendim motorunu Almanlar üretecekti, Engin Özkoç'un arkasında güçler…’ Hangi güçler Engin Özkoç’un arkasında? Engin Özkoç’un arkasında ABD varmış, Engin Özkoç ABD’dekilere demiş ki; ‘ya Ethem Sancak Almanya’dan motor alacak, onu engelleyin.’ Ya bu böyle bir adam böyle bir kişilik. Şimdi ulusal televizyonlarda boy gösteriyor. ABD’yi arkasına alan kim, ben şimdi size göstereyim”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin