Engin Altay ve Yavuz Ağıralioğlu arasında 'kulak çekme' polemiği! Latif Şimşek: Siyasal anlamda pot kırdı, hoş olmadı

tv100.com yazarı Latif Şimşek, tv100'de Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programında Engin Altay ve Yavuz Ağıralioğlu arasında 'kulak çekme' polemiğiyle ilgili "Engin Bey’in ‘kulak çekme’ ifadesi ve bir başka milletvekili arkadaşına kullanması siyasal anlamda pot kırmaktır. Bu hoş olmadı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Engin Altay ve Yavuz Ağıralioğlu arasında 'kulak çekme' polemiği! Latif Şimşek: Siyasal anlamda pot kırdı, hoş olmadı

CHP 26. Dönem Milletvekili Gülay Yedekci, tv100.com Yazarı Latif Şimşek, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Siyasal İletişim Uzmanı Ferhat Murat; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

'Kulağı çekilecekse evin reisi çeker'

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay tv100'de yayınlanan Yüzler Kulübü programında, Meral Akşener'in Yavuz Ağıralioğlu'nun kulağını çekmesi gerektiğinin mesajını vererek, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil" sözleri programda masaya yatırıldı. 

'Siyasal anlamda pot kırdı'

Altay'ın sözleriyle ilgili Şimşek "Her iki siyasetçide tanıdığım isimler. Engin Bey’in bazı söylemleri toplumun bir kesimi kızdırsa da zaman zaman tepki çekse de dobra dobra bir siyasetçidir. Dobra dobra konuşurken de bazen pot kırılabiliyor. Engin Bey’in ‘kulak çekme’ ifadesi ve bir başka milletvekili arkadaşına kullanması siyasal anlamda pot kırmaktır. Bu hoş olmadı. Yavuz Bey’in söylemini de CHP’liler şık bulmuyor. Ağıralioğlu’nun ittifak masasındaki bir partinin genel başkanıyla ilgili çok sarih ifadeler kullanması CHP’lilerin zoruna gidiyor. Bu da bir siyasi gerçek." dedi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin