Engin Akyürek’li Kaçış dizisinin kadrosuna bomba transfer

Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu'nun başrollerde yer aldığı Kaçış dizisine bir transfer daha yapıldı. Son olarak Son Yaz’da rol alan genç oyuncu Onur Bay da katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Engin Akyürek’li Kaçış dizisinin kadrosuna bomba transfer

Kaçış” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği, Ali Doğançay’ın ise yazdığı dizinin hikâyesi aynı zamanda başrolü oynayan Engin Akyürek’e ait.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Akyürek’in Mehmet adlı bir savaş muhabirine hayat vereceği dizinin kadrosuna Onur Bay da katıldı.

Geçen sezon “Arka Sokaklar”dan ayrılan genç yıldız son olarak 26. bölümde final yapan “Son Yaz” dizisinde rol almıştı.

İrem Helvacıoğlu’nun Akyürek’in partneri olarak kamera karşısına geçeceği “Kaçış”ın çekimleri kasım ayında Gaziantep’te başlayacak.

Engin Akyürek’li Kaçış dizisinin kadrosuna bomba transfer

ONUR BAY KİMDİR?

Onur Bay, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünde eğitimine devam eden oyuncu, 2006 yılında henüz çocuk yaşta dahil olduğu Arka Sokaklar dizisi ile adını duyurdu. Oyuncu Köpek adındaki dizide de 9 yaşındayken rol almıştır. Çakallarla Dans isimli filmde de yer alan Onur Bay, eğitiminin ardından tamamen oyunculukla ilgileneceğini belirtmiştir. Onur Bay, 1.77 boyunda ve 70 kilodur.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin