Engin Akyürek yeni filmi 'Bir Aşk İki Hayat' için saçını kesti!

Bergüzar Korel ile Engin Akyürek'i buluşturan Bir Aşk İki Hayat, yakında sinemalarda.

Google Haberlere Abone ol
Engin Akyürek yeni filmi  'Bir Aşk İki Hayat' için saçını kesti!

Engin Akyürek, Ay Yapım ve Medyapım’ın imzasını taşıyan ‘Bir Aşk İki Hayat’ filmiyle sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Rolü için çekimler sırasında saçlarını kesen oyuncu, filmde iki seçenek arasında kalarak kaderini kendi yazacak.



"Bir Aşk İki Hayat filminin fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



Yapımcılığını Ay Yapım ve Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu, senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Bir Aşk İki Hayat’ta Engin Akyürek, yönetmen Umut karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Şimdiden merak uyandıran filmde, Akyürek’in sevenlerini bir sürpriz bekliyor.



"Bir Aşk İki Hayat filminden ilk kareler" Galerisine Göz At



Sinemaseverleri aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında bir yolculuğa çıkaracak ‘Bir Aşk İki Hayat’ta Akyürek, senaryo gereği çekim sırasında saçlarını kendisi kesti. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanda da görülen bu sahne ve Akyürek’in kısa saçlı hali şimdiden dikkat çekti.



Engin Akyürek yeni filmi  'Bir Aşk İki Hayat' için saçını kesti!



Seyircilere “O an orada olmasaydım dediğiniz kaç an var? Ya da iyi ki oradaymışım dediğiniz!” sorusunun cevabını sorgulatacak filmde oyuncu, başrolleri Bergüzar Korel ile paylaşıyor. İkili arasındaki uyum, film henüz gösterime girmeden seyirciden tam not aldı.



Engin Akyürek yeni filmi  'Bir Aşk İki Hayat' için saçını kesti! - Resim : 2



Hayatımızı, verdiğimiz en küçük kararların bile etkileyeceğini farklı kurgusuyla gösterecek ‘Bir Aşk İki Hayat’, yakında sinemalarda!



Engin Akyürek yeni filmi  'Bir Aşk İki Hayat' için saçını kesti! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin