Engin Akyürek Çağan Irmak'ın yeni filmi için Avşar Film'le el sıkıştı!

Sevenlerinin yeni dizisini dört gözle beklediği Engin Akyürek, herkesi şaşırttı ve diziden önce Çağan Irmak'la film çekmeye karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Engin Akyürek Çağan Irmak'ın yeni filmi için Avşar Film'le el sıkıştı!

Bir süredir O3 Medya'nın "Gülizar" dizisi için çalışan Çağan Irmak'ın yeni film projesi tüm planları değiştirdi. Ünlü yönetmen gerilim ve dram ağırlıklı konusuyla dikkat çeken projesini Avşar Film'e kabul ettirince dizisinin çalışmalarına ara verdi.



Çağan Irmak'ın başrolde görmek istediği Engin Akyürek de film projesine sıcak bakınca çalışmalar bir anda hızlandı. İstanbul dışında gizemli bir köyde çekilecek filmin cephesinden gelen son haberlere göre Akyürek'le yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. İsmi henüz netleşmeyen filmin senaryosunu çok seven yakışıklı oyuncu, şartlarda anlaştığı Avşar Film'le el sıkıştı. Son dönemde bıyık bırakan oyuncunun imajını da film için değiştireceği öğrenildi.



Oyuncu kadrosu için hazırlıkların sürdüğü, bir değişim hikâyesini konu alan projede Akyürek'e başrolde eşlik etmesi için sürpriz bir kadın oyuncuyla görüşüldüğü öğrenildi. Film çekimlerinin son dakika bir değişiklik olmazsa 15 - 20 gün içinde başlaması planlanıyor. 



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin