Enes Ünal'ın transferini başkan doğruladı! İşte Enes Ünal'ın yeni takımı

Getafe'de bu sezon harika bir sezon geçiren ve La Liga'da gol krallığı sıralamasında 14 golle dördüncü sırada yer alan Enes Ünal'a Portekiz devi Benfica talip oldu.

Google Haberlere Abone ol
Enes Ünal'ın transferini başkan doğruladı! İşte Enes Ünal'ın yeni takımı

Bu sezon Getafe'nin gol yükünü tek başına çeken ve 17 gole direkt katkıda bulunan(14 gol-3 asist) Enes Ünal'ın İspanya macerası sezon sonunda sona erecek gibi görünüyor.

Performansıyla birçok Avrupa takımını peşine takan Enes Ünal'ın transferine dair Getafe Başkanı Angel Torres önemli açıklamalarda bulundu.

Portekiz devi Benfica'nın 3-4 maçta Enes Ünal'ı izlemeye geldiğini açıklayan Angel Torres, '' Benfica harika bir takım. Oyuncunun hangi ligi seçeceğine karar vermesi gerekecek. Gerçek şu ki, Benfica zaten 3-4 maçta oyuncuyu görmek için buraya geldi. Dediğim gibi, Getafe ile doğrudan temas olmadı" dedi.

Açıklamarına şu sözlerle devam eden Torres, ''Menajerle veya oyuncuyla konuşurken ne dediler bilmiyorum, bildiğim şey onun iyi bir profesyonel ve birçok gol atan bir oyuncu olduğu. Geçen sezon 16 gol attı ve bu sezon 15 gol attı. Onun gibi bir oyuncunun bulunması kolay değil. Bakalım sezon nasıl bitecek ve neler olacak'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin