Enerji Bakanı'ndan 'televizyon' tavsiyesi

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, gençlere daha az televizyon izlemelerini önerdi.

Google Haberlere Abone ol
Enerji Bakanı'ndan 'televizyon' tavsiyesi

Kayseri'deki Genç Kaymek Gençlik Merkezi'nin açılış törenine katılan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bizler ve gençlerimiz zararlı şeyler ile uğraşsın diye yurtdışından fon ayıranlar var" dedi. 



Düzenlenen açılış törenine, Bakan Taner Yıldız'ın yanı sıra TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, Kayserispor Kulübü Başkanı Bekir Yıldız ve bir çok davetli katıldı. Açılış töreni öncesinde bir konuşma yapan Bakan Taner Yıldız,"Öncelikle böylesine faydalı yararlı bir tesisi bölgemize kazandırdıkları için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bakın Türkiye büyüyor. Son 12 yıldan bu yana AK Partiyle beraber ekonomimiz büyüdü. Eğer biz sosyal yapıda büyüyüp de gençlikte küçülüyorsak bizim geleceğimiz yoktur.



Burada yetişen gençlerimiz vatanında hizmet eden gençlerimiz olacak. Burada kitap okunacak. Sosyal etkinlikler yapılacak. Gençler dünyayı tanıyacak. Bakın internet açıldığından bugüne kadar çok gelişti. Gerek velilerimize, öğretmenlerime ve kamu çalışanlarına çok fazla görev düşüyor. Dünya ülkeleri bizim 300 katımız kitap okuyor. Ama biz onların 500 katı televizyon izliyoruz. Televizyonu az izlememiz gerekiyor. Türkiye’de bir yılda 23 Milyon civarı kitap basılıyor. Japonya'da bu rakam yılda 4.2 milyar civarında. O yüzden bu faaliyet çok önemli .Bizler geleceğimizi sizlere emanet edeceğiz. Her birimizin makamları gelip geçididir. Buralara sizler geleceksiniz. Bugün bonzai var ,esrar var, zararlı bir çok şey var. Bizler zararlı şeyler uğraşalım diye yurt dışından fon ayıranlar var" dedi. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin