Endemol Türkiye, dizi sektörüne iki aşk hikayesiyle giriyor! Başrollerde kimler var?

Dünya çapında faaliyet gösteren bağımsız format ve yapım şirketinin yeni dizi projelerinden detaylar belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Endemol Türkiye, dizi sektörüne iki aşk hikayesiyle giriyor! Başrollerde kimler var?

Dünyanın en büyük bağımsız format ve yapım şirketi Endemol, Türkiye'de iki dev dizi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 



'Tutkulu fakat o kadar da imkansız bir aşk hikayesi'nin işlendiği ilk dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya paylaşacak. Endemol'ün 2015 yılı için hazırladığı projelerden biri ise Murat Yıldırım ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaşacakları ve 1940'lı yıllarda  konu edileceği bir başka aşk hikayesi.



Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'yı bir araya getiren ilk dizi yeni sezonda Star TV'de yayınlanacak. Dizide, İstanbul'un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan'ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayeleri izleyiciyle buluşacak.



'Aliye', 'Bin Bir Gece', 'Aşk ve Ceza' gibi yapımların senaristi Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını 'Halil ile Menekşe', 'Yaprak Dökümü' gibi projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise 'Asi', 'Gönülçelen', 'Kayıp Şehir', 'Tatar Ramazan' gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.



Cansu Dere ve Murat Yıldırım ile geçmişe yolculuk



Endemol Türkiye yönetimi, bir dönem ekrana damga vuran 'Ezel'in senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut Deren'in bir projesi için de kolları sıvadı. Cansu Dere ve Murat Yıldırım ile anlaşan Endemol Türkiye, dizinin 1940'larda geçen bir ihtiras dolu aşk hikayesini konu alacağını açıkladı.



Endemol, ilk kez bu sezon Türkiye dizi pazarında da aktif rol oynayacak



Yakın gelecekte yeni birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefleyen Endemol Türkiye sektörün önemli kreatifleri ile uzun vadeli kontratlar imzaladı. Senarist Yıldız Tunç, Berrin Tekdemir ve Ceylan Güleç ile anlaşma yapan Endemol, 2015 yılının Mayıs ayında yerli bir sinema filmi projesini, 2016 yılında ise uluslararası bir sinema projesini hayata geçirmeyi planlıyor. 



Endemol Türkiye ayrıca, Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum ve Mesut Yar ile Canlı Para gibi yarışma programlarının yapımını üstleniyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin