Endemol Shine Türkiye'ye böyle veda etti!

Kanal D'nin yeni Dramalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı'ndan Endemol Shine Türkiye ailesine duygusal veda...

Google Haberlere Abone ol
Endemol Shine Türkiye'ye böyle veda etti!

Endemol Shine Türkiye'de Dramalar ve Proje Geliştirme Koordinatörü olarak görev yapan Hülya Vural, geçtiğimiz hafta Kanal D ile el sıkışarak Dramalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı koltuğuna oturmuştu.



Vural, Endemol Shine Türkiye'deki çalışma arkadaşlarına duygusal bir veda mektubuyla veda etti.



İşte, o veda mektubu:



Bin yıllık arkadaşım Gökhan’dan, bin yıla değer arkadaşım Hakan’dan ve her birinizden ayrı kalmak  hiç mi hiç kolay değil, zor, gerçekten zor… Düşündükçe tepeden tırnağa  gözyaşıyım.  Levent ofisin küçük yeşil kapısını çaldığımda kapının otomatik açılışı olmayacak artık. Odama ilerlerken önünden geçtiğim toplantı odasından güleryüzlü  “hoş geldiniz” seslerini duymayacağım. Hakan’ın uzun masasında kahvelerimiz tütmeyecek.



Zaman geçecek.



Odalar yenilenecek, insanlar değişecek, yeniler alışacak.. Yaşadıklarımız.. Onlar benim kalbimde diğer kıymetlilerimin arasında yerini alacak, unutulmayacak.. Umarım sizde de öyle olur.



Çünkü bizler işimizi kalbimizle yaptık. Yanlış yaptık, doğru yaptık ama kalbimizle yaptık. Tabii ki işler önce para kazanmak için yapılır. İnanıyorum ki para kazanırken, pek çok şey kazandık. Dertleşecek insan, güvenilecek dost kazandık. Başarının parıltısını paylaşmak istediğimiz insanlar varsa başarı anlamlıdır. Gerisi boş bir hikaye..



Ömrümüz hikayemiz.



Ömrümün en hoş sedalarının yankılanıp bana aynı hoşlukla geri döndüğü yerdir Endemol.



Her birinizi duydum. Her biriniz bana seslendiniz.



Seslerinizin hiç biri kaybolmayacak, hepsi bende saklı..



Tatü, misafirliğe çıkıyor dedi benim için. Sırf bunun için bile ağlarım ben..



Ama derdimiz hikaye anlatmaksa ayrılık değil bunun adı.. Yollarımız birleşir,  yine birlikte anlatırız hikayelerimizi ve umarım başarıyı birlikte yaşarız. ..



Bazılarını serüven heyecanı dürtüyor işte..  Yeniden bir şeyleri inşa etmek heyecanı başlı başına bir serüven..  Gidiyorum. Dileklerinizi, cümlelerinizi, hayatımdaki  izlerinizi alıp giderken bana kattığınız her şey için teşekkür ediyorum. . Başta Gökhan ve Hakan olmak üzere EndemolShine Türkiye ailesine, bizi hep destekleyen sevgili Marina’ya ve bütün ESG ailesine teşekkür ediyorum. Sizlerle çoğaldım, sizlere güvendim, sizler bana güvendiniz. Bunu hiçbir şeye değişmem.



Kanal D ailesindeki görevimi sektörün en başarılı isimlerinden biri olan Pelin Diştaş, Lale Eren ve ekibinden devralıyorum. Her yeni serüvenin kendi  yolculuğu var. Benim yeni yolculuğumda da İnşallah başarının kendisi ve paylaşımı hepimizin önünde yeni ve parlak yollar açar. O yollarda yeniden güzel işlerde buluşmak üzere..



Sevgimle kalın.



2016 herkese sevinç cesaret ve mutluluk getirsin.



Hoşça kalın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin